- Jeg har aldri brukt bikini før

Kelly Osbourne feirer sin nye kropp med å posere lettkledd.

FØLTE SEG MOBBET: Kelly Osbourne, her fotografert i 2006, sier til bladet «Shape» at selvtilliten ble ødelagt fordi hun ofte ble kalt tykk og stygg i mediene etter at hun ble kjent gjennom TV-serien «Familien Osbourne». Foto: All Over Press
FØLTE SEG MOBBET: Kelly Osbourne, her fotografert i 2006, sier til bladet «Shape» at selvtilliten ble ødelagt fordi hun ofte ble kalt tykk og stygg i mediene etter at hun ble kjent gjennom TV-serien «Familien Osbourne». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: TV-stjernen Kelly Osbourne (26) - kjent fra MTV-serien «Familien Osbourne» - vakte oppsikt da hun tidligere i år gikk ned 22 kg i vekt etter å ha deltatt i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

Etter vekttapet har ikke Kelly nølt med å vise sin nye figur på røde løpere både i USA og Storbritannia, og denne måneden poserer hun kun iført en rød bikini på forsiden av til bladet «Shape».

- Jeg har aldri brukt en bikini i hele mitt liv før nå, hele livet mitt har jeg blitt kalt tykk og stygg i pressen, sier hun til bladet ifølge UsMagazine.com.

Osbourne sier hun lenge slet med dårlig selvtillit som følge av vektproblemene.

- Det er så lett å hate seg selv. Jeg ble utrolig sint over det folk sa om meg.

Kelly hevder det ikke ligger noen mirakelkur bak det store vekttapet.

- Min dansepartner Louis van Amstel fikk meg til å spise kalkunburgere og salater. Han forklarte at en diett med mange proteiner og få karbohydrater ville gi meg energi.

- Så begynte jeg å gå ned i vekt, og innså at det er sant det de sier: «En sunn diett og mosjon har virkelig en effekt!»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk hater meg som tynn