BANKET IKKE SØNNEN: - Jeg banket aldri Michael, som de pleide å kalle det. Alle barna ga barna en "smekk" når de gjorde noe galt, men bank - det fikk de aldri, sier Joe Jackson. Foto: All Over Press
BANKET IKKE SØNNEN: - Jeg banket aldri Michael, som de pleide å kalle det. Alle barna ga barna en "smekk" når de gjorde noe galt, men bank - det fikk de aldri, sier Joe Jackson. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har aldri banket Michael

Men Jackos far innrømmer å ha gitt sønnen en "smekk" i ny og ne.

SEHER.NO: Michael Jacksons far, Joe Jackson, hevder nå at han aldri har banket opp sin nå avdøde sønn. Uttalelsen står i sterk kontrast til poplegendens egne fortellinger om farens "jernneve" da han var manager for Jackson Five.

Det er i et intervju med Chris Connelly at Jackos far forteller at han ikke straffet barna sine mer enn hva andre foreldre gjør.

- Jeg banket aldri Michael, som de pleide å kalle det. Alle barna ga barna en "smekk" når de gjorde noe galt, men bank - det fikk de aldri, sier han.

Ifølge Contactmusic.com tillegger Joe at det spesielt var kona, Katherine, som ga barne det han kaller en "smekk". Årsaken var at han selv var travelt opptatt med forretningene.

- Katherine ga Michael flere "smekker" enn det jeg gjorde. Jeg hadde tross alt to jobber, mens hun var mest hjemme med ham. Vi oppdro Michael på den riktige måten, sier Michael Jacksons far, ifølge nettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Vil hedre Jacko med kjempekonsert