- Jeg har aldri angret så mye på et spørsmål

TV-stjernen Richard Hammond måtte ta den møkkete utfordringen på strak arm da han prøvde seg som amerikansk cowboy. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Richard Hammond er for nordmenn best kjent som en av de tre programlederne i det populære bilprogrammet «Top Gear».Men den munnrappe 42-åringen er også aktuell med sin TV-serie «Crash Course», hvor han prøver seg på forskjellige yrker.Og i den andre sesongen, som 4. november starter på kanalen BBC Entertainment, blir han bokstavelig talt gitt en møkkajobb, når han forsøker seg som amerikansk cowboy.Hammond - som tidligere har satt fyr på seg selv - må nemlig dra på seg hansker og gå dypt til verks på en ku for å kjenne etter om hun er fruktbar.- Jeg har aldri angret så mye på et spørsmål, utbryter han når han innser hva han må gjøre.Hammonds mest dramatiske øyeblikk på TV kom i 2006, da han under innspillingen av et «Top Gear»-program, mistet kontroll over bilen i 480 km/t.«Richard Hammond's Crash Course» ser du på BBC Entertainment 4. november kl. 21.05. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide! Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Klinte foran fotografene

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer