<strong>STOR FAMILIE:</strong> Siren Henschien og ektemannen Jan Ove Årsæther er foreldre til seks barn.  Foto: Bent Are Sigvaldsen, Se og Hør
STOR FAMILIE: Siren Henschien og ektemannen Jan Ove Årsæther er foreldre til seks barn. Foto: Bent Are Sigvaldsen, Se og Hør Vis mer

- Jeg har akseptert at jeg ikke har kontroll

Siren Henschien elsker det hektiske livet som seksbarnsmor.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siren Henschien (42) er populær som programleder for TV2s «Lørdagsmagasinet» og har også mange tilhengere på hjemmebane. Hun er nemlig mor til seks.

42-åringen har barna Sander (16), Cara (15) og Kaspar (11) fra et tidligere ekteskap og de tre yngste barna Julian (6), Ada (5) og Ameli (5) med ektemannen Jan Ove Årsæther. Han er nyhetsredaktør i TV2 og jobber i Oslo flere dager i uken, noe som gjør at Siren ofte er «alenemor» hjemme i Bergen.

- Det er krevende og uforutsigbart, men jeg har akseptert at jeg ikke har kontroll. Mye blir til underveis. Jeg gjør så godt jeg kan, men noen ganger er ikke barna helt fornøyd. Og det må jeg bare akseptere, sier Siren til Her og Nå.

42-åringen forteller at hun henter energi når hun trener og at hun elsker livet med sin store familie.

- Jeg er så takknemlig og ydmyk. Det er mange som sliter med å bli gravide. Jeg tenker hver dag at jeg er fantastisk privilegert, sier hun til ukebladet.  

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram sin nye sønn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer