Jennifer Aniston:

- Jeg har agorafobi

Hollywood-stjernen har ingen problemer med å holde seg innendørs i forbindelse med coronaviruset.

I FRIVILLIG KARANTENE: Jennifer Aniston har isolert seg hjemme i over tre uker nå. Foto: NTB Scanpix
I FRIVILLIG KARANTENE: Jennifer Aniston har isolert seg hjemme i over tre uker nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Coronaviruset har drastisk forandret hverdagslivet til de aller fleste den siste tiden. Dette har blant annet resultert i både hjemmekontor og permitteringer.

Mange kjendiser befinner seg også i karantene, og må selvfølgelig på lik linje med alle andre forholde seg til myndighetenes tiltak og retningslinjer om å holde seg hjemme for å prøve å unngå spredning av viruset.

Via sosiale medier gir flere uttrykk for at isolasjonen fra omverdenen begynner å bli tung, og at de savner å omgås venner og familie.

Hollywood-stjernen Jennifer Aniston (51) avslører nå at hun ikke har forlatt huset sitt på tre uker, men i motsetning til mange andre, så har hun det helt fint med det.

- Jeg har agorafobi. Så dette er en slags drøm for meg. Ikke en drøm, det er åpenlyst et mareritt, men for meg personlig har det ikke vært en stor utfordring, delte hun via et videointervju med Jimmy Kimmel (52) torsdag, ifølge People.

Ser lite tv

«Agorafobi er frykt for åpne plasser eller sosiale situasjoner med mange mennesker til stede. En person med agorafobi har angst når han eller hun er borte fra hjemmet, oppholder seg i større folkemengder eller befinner seg på steder med mange mennesker til stede», skriver Wikipedia.

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer

- Det mest utfordrende for meg er å fordøye nyhetene om alt som skjer der ute, fortsatte Aniston, og la til at hun prøver å ikke se på tv for mye.

- Jeg tillater meg selv kun å sjekke nyhetene om morgenen og kvelden for det er det samme som blir sagt om igjen og om igjen.

Videre fortalte «Friends»-stjernen har hun omfavnet sin nye fritid med å få unna en rekke gjøremål i huset. Hun har også ommøblert hjemmet, men favoritt-sysselen hennes er å ta oppvasken.

- Ikke bare vasker du opp, men du vasker også hendene dine, forklarer hun lattermildt, ifølge People.

I isolasjon etter smitte

Covid-19 diskriminerer ikke, en rekke kjendiser og kongelige har også blitt smittet.

Stjerneparet Tom Hanks (63) og Rita Wilson (63) var noen av de første i Hollywood som stod frem og avslørte at de var coronasmittet.

«Hei, folkens. Rita og jeg vil takke alle her Down Under (Australia, journ. anm.), som tar så godt vare på oss. Vi har Covid-19 og er i isolasjon så vi ikke sprer det til noen andre», delte «Forrest Gump»-stjernen på Instagram.

Videre la han til at det finnes flere kan få store konsekvenser av å bli smittet, og derfor er det viktig at alle følger ekspertenes råd som blir gitt.

Viruset har også infiltrert to av verdens mest prestisjetunge kongehus.

Først ut var fyrst Albert II (62) av Monaco. Han fikk påvist smitte den 19. mars, men var etter forholdene ved god helse og opplevde bare milde symptomer.

Kort tid etter kom nyheten om at også prins Charles (71) hadde testet positivt for Covid-19. Han fulgt råd og retningslinjer gitt av britiske myndigheter og helsepersonell og tilbrakte en uke i isolasjon.

Som følge av smitten jobbet den britiske tronarvingen hjemmefra, og det ble samtidig kjent at hans kone, hertuginne Camilla, også var testet, men at hun hadde negativt resultat.

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: Derfor er komiker Tommy Steine vikar på Kiwi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer