Jennifer Aniston:

- Jeg har agorafobi

Hollywood-stjernen har ingen problemer med å holde seg innendørs i forbindelse med coronaviruset.

I FRIVILLIG KARANTENE: Jennifer Aniston har isolert seg hjemme i over tre uker nå. Foto: NTB Scanpix
I FRIVILLIG KARANTENE: Jennifer Aniston har isolert seg hjemme i over tre uker nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Coronaviruset har drastisk forandret hverdagslivet til de aller fleste den siste tiden. Dette har blant annet resultert i både hjemmekontor og permitteringer.

Mange kjendiser befinner seg også i karantene, og må selvfølgelig på lik linje med alle andre forholde seg til myndighetenes tiltak og retningslinjer om å holde seg hjemme for å prøve å unngå spredning av viruset.

Via sosiale medier gir flere uttrykk for at isolasjonen fra omverdenen begynner å bli tung, og at de savner å omgås venner og familie.

Hollywood-stjernen Jennifer Aniston (51) avslører nå at hun ikke har forlatt huset sitt på tre uker, men i motsetning til mange andre, så har hun det helt fint med det.

- Jeg har agorafobi. Så dette er en slags drøm for meg. Ikke en drøm, det er åpenlyst et mareritt, men for meg personlig har det ikke vært en stor utfordring, delte hun via et videointervju med Jimmy Kimmel (52) torsdag, ifølge People.

Ser lite tv

«Agorafobi er frykt for åpne plasser eller sosiale situasjoner med mange mennesker til stede. En person med agorafobi har angst når han eller hun er borte fra hjemmet, oppholder seg i større folkemengder eller befinner seg på steder med mange mennesker til stede», skriver Wikipedia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer