BLAKK: Courtney Love er blakk og står i fare for å miste hjemmet sitt. Rockestjernen skal ikke ha råd til å gi datteren mat en gang. Foto: All Over Press
BLAKK: Courtney Love er blakk og står i fare for å miste hjemmet sitt. Rockestjernen skal ikke ha råd til å gi datteren mat en gang. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har 700 kroner igjen

Hun arvet milliarder etter ektemannen Kurt Cobain. 15 år seinere er Courtney Love fullstendig blakk.

Publisert
SEHER.NO: Rockejenta Courtney Love (45) er blakk og frykter hun vil bli kastet på gata, har hun fortalt venner.

45-åringen hevder hun til og med ikke har penger nok til å gi mat til sin 17 år gamle datter, Frances Bean.

"Jeg er ferdig nå. Jeg har 700 kroner igjen, datteren min har ikke noe ordentlig måltid og jeg blir kasta ut", skal Love ha skrevet i en tekstmelding til en venn.

I september ble den tidligere "Hole"-vokalisten suspendert fra å ha tilgang til støttefondet til hennes datter, etter at hennes tidligere ektemann Kurt Cobain døde i 1994.

Courtney Love arvet mange milliarder kroner etter at Nirvanas frontfigur døde. Men i etterkant hevdet hun at nærmere tre milliarder kroner er stjålet fra henne av svindlere, og har satt etterforskere på saken.

- Hun har virkelig nådd bunnen. Hun er en økonomisk katastrofe, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Øk vekten din eller dø

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer