- Jeg har 450 millioner i gjeld

Kanye West kom med overraskende avsløring i Twitter-tirade.

STOR GJELD: Lørdag avslørte Kanye West at han har pådratt seg mange millioner kroner i gjeld. Her sammen med kona Kim Kardashian.  Foto: Broadimage
STOR GJELD: Lørdag avslørte Kanye West at han har pådratt seg mange millioner kroner i gjeld. Her sammen med kona Kim Kardashian. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kanye West (38) og kona Kim Kardashian (35) er kjent for å leve et luksusliv uten like. Begge går utelukkende i designerklær og til og med datteren North (2) har en enorm garderobe med klær fra verdens største designere.

Under morsdagen for to år siden ga Kanye kona en gigantisk vegg av blomster, og til jul fikk hun en helt ny garderobe med designerklær. Lørdag kom «Good Life»-stjernen med noen sjokkerende nyheter på Twitter. Artisten hevder nemlig at han har 450 millioner kroner i gjeld!

- Jeg skriver dette til dere selv om jeg har 53 millioner dollar i personlig gjeld. Vi ber for å komme over det..dette er mitt sanne hjerte, skriver Kanye.

Kardashian-familien støtter Kanyes moteprosjekt

Avsløringen kom i forbindelse med en rekke Twitter-meldinger fra rapperen i forbindelse med lanseringen av sitt siste album «The life of Pablo». Det var forventet at albumet skulle slippes torsdag, men fansen må smøre seg med tålmodighet og Kanye er fortsatt i studio.

PÅ MOTEVISNING: Torsdag møtte Kardashian-klanen opp for å støtte Kanye West da han lanserte sin siste kleskolleksjon. Fra venstre: Khloe Kardashian, Lamar Odom, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kanye West, Kim Kardashian, Caitlin Jenner og Kylie Jenner.  Foto: Afp
PÅ MOTEVISNING: Torsdag møtte Kardashian-klanen opp for å støtte Kanye West da han lanserte sin siste kleskolleksjon. Fra venstre: Khloe Kardashian, Lamar Odom, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kanye West, Kim Kardashian, Caitlin Jenner og Kylie Jenner. Foto: Afp Vis mer

Torsdag var også en annen stor begivenhet for West da han lanserte sin siste Yeezy-kolleksjon i Madison Square Garden. Store deler av Kardashian-familien var selvsagt på plass, og til og med Khloés ektemann Lamar Odom viste seg offentlig for første gang etter overdosen.

Det var i forbindelse med lanseringen av sin egen kleskolleksjon at rapperen skal ha pådratt seg mesteparten av gjelden. Han har også tidligere fortalt at han pådro seg gjeld for å gjennomføre sine designerplaner.

- Jeg er stolt av gjelden. Jeg bryr meg ikke om noens Rolls Royce eller hus. Jeg bryr meg om min visjon, har han tidligere fortalt BET.

LES OGSÅ: Kim Kardashian delte råtøft bilde av datteren og ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer