- Jeg håpet lenge på å bli spurt

Og Hanne Sørvaag synes ikke hun er så verst til å danse. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag ble de danseklare parene i «Skal vi danse» offentliggjort. Mens Eldar Vågan fortalte at han måtte overtales til å være med av programleder Katrine Moholt, var det noen som var mer enn villig til å stille. Hanne Sørvaag hadde i lang tid ønsket å delta i programmet.  

- Jeg ble så glad. Jeg har håpet lenge på den forespørselen, så da den kom var det veldig lett å si ja. Jeg har vært forberedt på at nervene kan kikke inn, men nå er jeg supergiret. Alt er gøy, sa den entusiastiske artisten da Se og Hør møtte henne lørdag ettermiddag.


Sørvaag viste noen dansetrinn på pressekonferansen sammen med dansepartner Egor Filipenko, men har ennå ikke begynt den tøffe treningen.

- Jeg tror ikke jeg er så verst til å danse. Jeg har danset ballett og jazzballett i oppveksten. Jeg har rytme i kroppen på grunn av musikken, og skal gjøre maksimalt ut av danseerfaringen. Jeg har danset zumba på Sats, men vet ikke om det hjelper meg her, sier hun lattermildt.

Selv om hun gleder seg har også Hanne tenke på eventuelle fallgruver.

- Jeg har sett ting som har skjedd i den svenske versjonen. En fikk surret fast kjolen i partneren sin, så det må være det verste som kan skje.

Andre stjerner som skal svinge seg denne høsten er A1-medlem Ben Adams (30), eks Playboy-legende og skuespiller Lillian Müller (60), kunstnerne Marianne Aulie (40) og Vebjørn Sand (43), stavhopperen Cathrine Larsåsen (25), tidligere langrennsprinsesse Marit Mikkelsplass (47), Lasse Ottesen (38), TV-profil Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen (36) og Plumbo-vokalist Lars-Erik Blokkhus (34).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, her viser han Jackson-ferdighetene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer