- Jeg håpet jeg aldri ville se dette på TV

Ti måneder etter at hun ble sammen med en annen mann, viser TV3 den norske modellens natt med Paradise-Magne.

Publisert

SEOGHØR.NO: TV3s datingprogram «Kjærlighetsredet» ble ikke den suksessen kanalen hadde håpet på, da det hadde premiere i oktober. Seertall ned mot 10 000 på enkelte program førte til at programmet ble tatt av skjermen etter kun to uker.

Nå, sju måneder senere, viser kanalen resten av serien - hvor Marianne Jemtegård er programleder. Men ikke alle deltagerne er like glade for gjensynet.

Flaut gjensyn

TØR IKKE SE PÅ «KJÆRLIGHETSREDET»: Modellen Magrete Løvbrekke sier hun ikke orker å se på sin TV-flørting i datingserien «Kjærligetsredet», siden hun har fått seg en annen kjæreste etter innspillingen. Foto: Privat
TØR IKKE SE PÅ «KJÆRLIGHETSREDET»: Modellen Magrete Løvbrekke sier hun ikke orker å se på sin TV-flørting i datingserien «Kjærligetsredet», siden hun har fått seg en annen kjæreste etter innspillingen. Foto: Privat Vis mer

- Jeg håpet jeg aldri ville se dette på TV, sier modellen Magrete Løvbrekke (26) til Seoghør.no.

Hun har tidligere vært med i TV3s realityserie «Hotel Syden» sammen med modellkollegaen Annette Soknes.

I «Kjærlighetsredet» kjemper fire deltagere om å bli bedt med på en romantisk reise av en sjekker av motsatt kjønn. Den som blir valgt ut, kan så velge om å bli med på turen, eller reise hjem alene med en pengepremie i hånden.

Fikk kjæreste etter innspillingen

PARADISE-DELTAGER: Magne Robberstad var i 2013 med i TV3-serien «Paradise Hotel». Her er han med programleder Triana Iglesias. Foto: TV3
PARADISE-DELTAGER: Magne Robberstad var i 2013 med i TV3-serien «Paradise Hotel». Her er han med programleder Triana Iglesias. Foto: TV3 Vis mer

I ukens program blir Magrete - som blant annet har stått modell for flere ganger for bladet Vi Menn - filmet mens hun kysser den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Magne Robberstad (24).

Det synes hun ikke er moro, siden hun har fått seg en annen kjæreste etter at hun kom hjem fra TV-innspillingen i Spania i juli.

- Da jeg fikk vite at det skulle bli vist, tenkte jeg bare «å nei». Det er jo veldig lenge siden dette skjedde nå.

- Det var veldig uskyldig, da han kysset meg. Jeg brukte ikke tunge, og sov med pyjamas på hele natten. Men jeg har ikke noe ønske om å se det igjen. Hverken kjæresten min eller jeg kommer nok til å se på dette.

- Har ikke fått noen henvendelser                  

REALITYERFARING: Magrete (t.v.) har tidligere vært med i TV-serien «Hotel Syden» sammen med modellvenninnen Annette Soknes. Foto: TV3
REALITYERFARING: Magrete (t.v.) har tidligere vært med i TV-serien «Hotel Syden» sammen med modellvenninnen Annette Soknes. Foto: TV3 Vis mer

Andreas Framnes i TV3 sier kanalen hele tiden har vært klar på at de resterende episodene vil bli vist igjen.

Han hevder kanalen foreløpig ikke har mottatt noen sterke reaksjoner fra deltagerne.

- Etter at vi varslet alle om at serien ville bli vist igjen nå, har vi ikke fått noen slike motforestillinger, sier han til Seoghør.no.

-Kunstig opplevelse

Magrete sier hun opplevde innspillingen som en kunstig opplevelse.

- Kjærlighetsredet» er jo som alle andre realityprogram, regissert. Men jeg hadde det morsommere da jeg var med i «Hotel Syden».

- Nå tror jeg at jeg er ferdig med TV for en god stund, selv om man aldri skal si aldri, sier hun til Seoghør.no.

«Kjærlighetsredet» ser du mandag til torsdag på TV3 kl. 22.30.

LES OGSÅ: - Liker du menn, Magne?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer