- Jeg håper vi får se litt hud

Slik vil Karhrine Sørland se Kate Middleton på den store dagen.

SPENT: Modell og programleder Kathrine Sørland skal følge med på hva  bruden og gjestene har på seg den 29. april. Foto: Seher.no / Anders Myhren
SPENT: Modell og programleder Kathrine Sørland skal følge med på hva bruden og gjestene har på seg den 29. april. Foto: Seher.no / Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se video hvor Kathrine Sørland viser fram årets brudekjoletrender nederst i artikkelen!

I tillegg til å drive brudesalongen Agape i Oslo, er modellen Kathrine Sørland (31) for tiden aktuell med TV3-programmet «3 bryllup og en brudeferd», hvor hun følger norske par som skal gifte seg.

Og til Seher.no innrømmer den bryllupsinteresserte 31-åringen at hun er opptatt av hvilken brudekjole prins Williams (28) forlovede, Kate Middleton (29), kommer til å dukke opp i den 29. april.

- Jeg håper jeg få se henne i enten en veldig klassisk og tradisjonell, kongelig kjole. Det vil si med arm, eller trekvvart arm som er veldig vanlig. Men samtidig så er Kate en fantastisk flott og slank og fin jente, så jeg håper at vi får se litt figur, og kanskje litt hud også, sier Sørland til Seher.no.

Etter at parets forlovelse ble offentliggjort i november, har verdenspressen spekulert heftig i hva slags brudekjole Kate kommer til å bruke på den store dagen. Sørland tror imidlertid at den vakre brunetten kommer til å kle det meste.

- Kate er utrolig vakker, og med å være så vakker som henne, så har hun et lukusproblem. Hun kan jo velge hvilken kjole hun vil.

Da Seher.no besøkte Sørland i brudesalongen hennes i Oslo nylig, viste hun fram de hotteste brudekjoletrendene for dette året. Og ifølge 31-åringen er det for tiden populært med enkle kjoler.

- Draperinger er fantastisk for å gi et veldig smalt uttrykk, da får man en veldig fin silhuett. Og det er bra fro de som har lyst å skjule det ene og det andre.

Sørland, som giftet seg med Andreas Holck i Stavanger Domkirke i 2006, har tidligere innrømmet at hun vurderer å fornye bryllupsløftene i en privat setting.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kate bærer sin hatt som hun vil[obj:media:9590]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer