BARNEFRI KVELD: Tone Damli og samboer Markus Foss strålte side om side under magasinet ELLEs sommerfest i midten av juni.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BARNEFRI KVELD: Tone Damli og samboer Markus Foss strålte side om side under magasinet ELLEs sommerfest i midten av juni. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Jeg håper vi får flere barn

Med to av sine gode venninner som gravide, legger ikke Tone Damli skjul på at hun ønsker søsken til Billie i fremtiden.

Publisert

SEOGHØR.NO: To år etter at artist Tone Damli (28) og samboeren Markus Foss (33) ble foreldre til vesle Billie (2), er de to fremdeles opp over ørene forelsket. 

Da duoen dukket opp på magasinet ELLEs sommerfest for et par uker siden, klarte de ikke å skjule sine varme følelser for hverandre.

Den tidligere «Idol»-stjernen hygget seg også på festen sammen med sine to stylistvenninner, Line Langmo (34) og Hedda Skoug (33). Hedda venter sitt tredje barn, og Tone føler seg allerede som tante for babyen i venninnens mage.

- Jeg gleder meg veldig på Heddas vegne. Selv om hun har barn fra før, blir det jo slik at vi nå følger hverandre enda tettere fordi barna våre blir nærmere i alder. Det er veldig stas, fortalte hun til Se og Hør på festen.

Dette blir Heddas første barn med kjæresten Kenneth Halbjørhus, og fra før har hun sønnen Matheo og datteren Mathilde fra et tidligere ekteskap.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG PÅ VENNINNENS VEGNE: Tone Damli og hennes gravide venninne Hedda Skoug hygget seg sammen på sommerfest. Tone føler seg allerede som barnets tante.  Foto: Tor Lindseth
LYKKELIG PÅ VENNINNENS VEGNE: Tone Damli og hennes gravide venninne Hedda Skoug hygget seg sammen på sommerfest. Tone føler seg allerede som barnets tante. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Mye å tenke på 

Sangstjernen har tidligere uttalt at hun ikke føler at hun har tid til en familieforøkelse nå, noe hun fremdeles står fast ved:

- Vi håper at vi får flere barn, men ikke akkurat nå. Vi har litt andre ting på gang også, røpet Tone overfor Se og Hør.

Se flere bilder fra motemagasinet ELLEs sommerfest nedenfor.

Med det mener hun kanskje parets enorme prosjekt med villaen de kjøpte i Bærum i fjor sommer.

Kort tid etter boligkjøpet, innså Tone og Markus at huset var gammelt og råttent, og de bestemte seg dermed for at de ville rive boligen for så å bygge nytt på tomten.

Det profilerte paret har imidlertid fått kjepper i hjulene under prosessen.

I september i fjor - og januar i år - mottok Plan- og bygningsavdelingen i Bærum kommune tre brev med anmerkninger til husrivingen, som i ettertid viste seg å være falske og fra fiktive personer, ifølge TV2.

Saken fortsetter under bildet.

RIVES: Villaen Tone og Markus betalte 9,4 millioner for i fjor høst, planlegger de nå å rive. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
RIVES: Villaen Tone og Markus betalte 9,4 millioner for i fjor høst, planlegger de nå å rive. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

God plass til flere

Det var i fjor høst paret ga 9 425 000 kroner for villaen på Blommenholm – over en million kroner over prisantydning.

Huset går over to etasjer og har takhøyde på over 2,5 meter. I første etasje er det entré, kjøkken, baderom fra 2008, spisestue med vedkamin og utgang til veranda, en lys stue, to soverom, trapperom og bod.

Se Seoghør.nos tidligere videointervju med Tone og Markus om deres nye bolig:

Dersom paret får tillatelse til å bygge nytt hus, blir det nok godt med plass i det nye hjemmet også.

– Det kan godt hende at vi blir flere i familien etter hvert. Men foreløpig så har vi tenkt å nyte livet med bare Billie en stund til. Men vi synes jo at det å ha søsken er en veldig fin ting da, sa Tone og Markus til Se og Hør før jul.

LES OGSÅ: «Paradise Hotel»-paret blir samboere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer