ØNSKER BARN: - Vi ville elsket å oppdra et barn sammen. Det er noe som bare skjer når man stifter en familie, sier Khloe Kardashians mann, Lamar Odom. Foto: All Over Press
ØNSKER BARN: - Vi ville elsket å oppdra et barn sammen. Det er noe som bare skjer når man stifter en familie, sier Khloe Kardashians mann, Lamar Odom. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg håper vi får barn snart

Nå vil superparet utvide familien.

SEHER.NO: I juni oppsto ryktene om at Khloe Kardashian (26) var gravid. Den gang Nå slo derimot Khloe tilbake mot graviditetsryktene, som var helt usanne mente hun. Og det gjorde hun med en humoristisk tone.

- Neida, jeg er ikke gravid, jeg er bare tjukk, sa hun til Entertainment Tonight da.

Snart vil hun derimot ha en kul på magen. I hvert fall om mannen hennes får det som han vil.

- Vi ville elsket å oppdra et barn sammen. Det er noe som bare skjer når man stifter en familie. Jeg håper vi får barn snart, sier Lamar Odom (30) til People.

Realitystjernen og NBA-spilleren er allerede stemor og far til Odoms to barn, Destiny og Lamar jr, som han har fra et tidligere forhold. Og akkurat nå fokuserer paret på å få litt «alenetid» etter et hektisk sommerprogram.

- Folk vil bli overrasket over hvor glade vi er i å slappe av hjemme. Vi elsker å bare være hjemme og slappe av med en film. Khloé elsker champagne - og latter, forteller han til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, hun er gravid