Candy Spelling:

- Jeg håper Tori er ferdig med å få barn nå

Men TV-stjernens mor vet ikke om datteren vil følge rådet hennes.

MOR OG DATTER: Som barn av den suksessfulle TV-produsenten Aaron Spelling, ble Tori født inn i en av de rikeste familiene i Hollywood. Her er hun sammen med moren Candy og sin yngste sønn Beau (6 mnd.) Foto: Candy Spelling/Instagram
MOR OG DATTER: Som barn av den suksessfulle TV-produsenten Aaron Spelling, ble Tori født inn i en av de rikeste familiene i Hollywood. Her er hun sammen med moren Candy og sin yngste sønn Beau (6 mnd.) Foto: Candy Spelling/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den tidligere Beverly Hills 90210-stjernen Tori Spelling (44) ble i mars mor til barn nummer fem, da vesle Beau så dagens lys.

Sammen med ektemannen, Dean McDermott (50), har hun også barna Liam (10), Stella (9), Hattie (5) og Finn (5). I tillegg har McDermott sønnen Jack (18) fra et tidligere ekteskap.

I februar arrangerte Candy Spelling (71), som i mange år hadde et svært anstrengt forhold til datteren, en baby shower for høygravide Tori.

- Hun er datteren min. Jeg elsker henne, og jeg gjør alt jeg kan for å hjelpe barna mine, forteller hun til Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

Ektemannen var utro

Forholdet mellom Tori og Dean har ofte blitt omtalt som et av Hollywoods mest turbulente.

Etter at Dean var utro mot Tori under en reise til Toronto i 2013 har paret gjentatte ganger vært nær ved å gå fra hverandre.

Både sexavsløringer, påståtte falske utroskapsanklager og barnebidragsgjeld på 400.000 kroner er bare noen av utfordringene duoen har stått overfor.

Candy Spelling innrømmer at hun håper at datteren ikke blir gravid igjen.

- Hun bare elsker barna sine, men jeg håper hun er ferdig med å få barn nå, sier hun til Us Weekly.

- Men man vet aldri, legger hun til.

71-åringen trives likevel svært godt som bestemor til den store ungeflokken, og poster ofte bilder av seg selv og barnebarna på Instagram.

Saken fortsetter under bildene.

Happy National Grandparents Day to all! #grandparentsrule #birthdaymonth #nationalgrandparentsday #celebrategrandparents

A post shared by Candy Spelling (@candyspelling) on

Fødselen av familiens siste tilskudd skal ha hatt en positiv innvirkning på det vinglete forholdet mellom Tori og ektemannen.

I et eksklusivt intervju med People i april, avslørte TV-stjernen sønnen hadde knyttet dem nærmere hverandre.

- Vi har jobbet med alt. Forholdet slik vi kjenner det, døde. Vi måtte gravlegge det og begynne på nytt. Det tok tid å bygge om ekteskapet på nytt. Og nå, som vi har en ny baby, gir det mening. Det er som en ny baby i et nytt forhold, delte hun med bladet den gang.

LES OGSÅ: - Kims reaksjon på Kylies graviditet var ikke positiv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer