- Jeg håper jeg ikke lekker

En måned etter fødselen viste Claire Danes fram en sylslank figur under nattens Golden Globe-utdeling.

NYBAKTE FORELDRE: SKuespillerparet Claire Danes og Hugh Dancy hadde barnefri og koste seg på Golden Globe sammen med alle kollegaene. Foto: FAME FLYNET
NYBAKTE FORELDRE: SKuespillerparet Claire Danes og Hugh Dancy hadde barnefri og koste seg på Golden Globe sammen med alle kollegaene. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I midten av desember ble «Homeland»-stjernen Claire Danes (33) og ektemannen Hugh Dancy (37) foreldre for første gang.

Da den årlige Golden Globe-prisutdelingen gikk av stabelen natt til mandag overrasket den flotte skuespilleren publikum med å allerede ha kvittet seg med babyvekten.

Med utslått hår og i en fotsid rød Versace-kjole viste Danes fram sin slanke figur. Den nybakte moren strålte på den røde løperen, men innrømmet til programlederen Ryan Seacrest at hun var litt redd brystmelken skulle ødelegge den svindyre kreasjonen.

- Jeg håper jeg ikke kommer til å lekke i løpet av kvelden, lo hun, ifølge E! Online.

Videre fortalte Claire at hun har hatt hendene fulle med sønnen Cyrus de siste ukene, og at hun ikke rakk å prøve kjolen før dagen før utdelingen.

- Jeg prøvde den for første gang på lørdag. Jeg har har levd i joggebukser den siste tiden, og hadde rett og slett ikke tid før det. Men jeg er så glad for at Versace lagde den til meg.

Lille Cyrus var for anledningen plassert hos besteforeldrene sine.

- Det er fantastisk å være mor. Jeg er ordentlig lykkelig. Det er litt rart å plutselig være her etter å ha levd i min egen babyverden den siste tiden, fortalte hun til Seacrest.LES OGSÅ: Fjernet babymagen i «Homeland»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer