- Jeg håper jeg går alene hjem i kveld

Petter Pilgaard har satt kjærlighetslivet på pause etter bruddet med forloveden.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Petter Pilgaard og hans tidligere kjæreste Mari Haugersveen fra TV 2-serien «Petter elsker Mari» avbrøt sin forlovelse i mai, har 32-åringen forsøkt å venne seg til livet som singel.

Da Seoghør.no traff ham på vei inn til plateselskapet Universals sommerfest torsdag, sa den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren at han ikke har noe hastverk med å finne seg noen ny kjæreste.

- Akkurat nå er jeg ikke klar for å møte en ny dame. Nå er jeg keen på å være litt alene og gjøre min greie, så får vi se hva som skjer. Nå vil jeg være singel en stund.

- Går du alene hjem fra festen her i kveld?

- Ja, jeg håper da det, sier han og ler.

Petter sier han fortsatt har god kontakt med sin eks-forlovede.

- Jeg snakket med henne senest i dag. Vi er fortsatt venner og det er viktig for meg.

Til tross for at han egen forlovelse endte med brudd, nølte han imidlertid ikke med å gratulere kjendisparet Tone Damli og Aksel Hennie med deres forlovelse, som ble kjent torsdag.

- Jeg ønsker de all lykke. De er et fantastisk par. Jeg håper de skal være sammen til de dør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har Tone og Aksel forlovet seg?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer