Erik Asla og Tyra Banks:

- Jeg håper inderlig hun dater igjen

Erik Asla vil heller se Tyra Banks sammen med en ny mann, framfor at hun er «ensom og ulykkelig».

IDYLLEN BRAST: Norske Erik Asla (54) og den amerikanske supermodellen Tyra Banks (44) var et par mellom 2013 og 2017. Foto: NTB Scanpix
IDYLLEN BRAST: Norske Erik Asla (54) og den amerikanske supermodellen Tyra Banks (44) var et par mellom 2013 og 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Et knapt år er gått siden det ble kjent at supermodell og programleder Tyra Banks (44), og den norske kjendisfotografen Erik Asla (54), hadde gått hver til sitt.

I helgens «God kveld Norge» på TV 2 letter sistnevnte igjen på sløret om forholdet til den verdensberømte ekskjæresten, der han blant annet snakker om vennskapet paret har klart å beholde i etterkant av bruddet.

- Man håper jo ikke at det ikke skal ende slik, men når ting i livet ikke går som du hadde tenkt, må du bare ta konsekvensene av det og gjøre det beste ut av det, forteller Asla i programmet.

Ingen problemer med dating

Drammenseren traff Banks under innspillingen av en «Top Model»-innspilling i USA, og bekreftet kjæresteforholdet til supermodellen i 2013.

PROFILERT PAR: Tyra Banks og Erik Asla fotografert mens de fremdeles var et par i 2014. Foto: NTB Scanpix
PROFILERT PAR: Tyra Banks og Erik Asla fotografert mens de fremdeles var et par i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2015 tok paret forholdet et skritt videre og flyttet sammen, og kort tid etterpå avslørte Banks at hun gikk til prøverørsbehandling for å bli gravid. Sønnen York Banks Asla (2) kom til verden via surrogatmor året etterpå.

Asla forteller til «God kveld Norge» at de to, som bor et kvarter unna hverandre i Los Angeles, samarbeider godt om sønnen i dag. Samtidig påpeker 54-åringen at han ønsker ekskjæresten det beste for fremtiden.

- Jeg håper inderlig hun dater igjen og jeg har ikke noen problemer med det. At hun er lykkelig er best for alle. Jeg vil heller ha et vennskapsforhold med en Tyra som dater og er lykkelig, enn en miserabel Tyra som er ensom og ulykkelig. Og jeg vet garantert at hun mener det samme, sier han.

- Ikke imponert

Intervjuet hos «God kveld Norge» kommer en knapp uke etter at Asla snakket om bruddet med VG Helg.

Der antydet 54-åringen at bildet offentligheten har av Banks, ikke stemmer overens med bildet han har av henne.

- For meg hadde det ikke vært mulig å leve med henne om hun ikke hadde vært en helt annen person privat enn offentlig. Disse celebrity-greiene er jeg ikke veldig imponert av, og jeg kjenner Tyra på en helt annen måte enn den offentlige personen hun er, fortalte han til VG Helg.

SKAVLAN: Da Erik Asla og Tyra banks gjestet Skavlan fortalte Erik Asla om forholdet med supermodellen Tyra Banks. Video: NRK Vis mer

I løpet av sin tid som kjærester gjestet den profilerte duoen stolene til Fredrik Skavlan i programmet «Skavlan» høsten 2016. Der åpnet Asla opp om da han innså at Banks var mer enn bare en venn.

- Ble for mye

- Det var under den tredje middagen vi hadde sammen. Jeg vil ikke kalle det en date, for det var bare en middag. Men noe skjedde, fortalte han, før Tyra Banks tok ordet:

- Han sølte ut kaffen sin over hele bordet. Du vet, han så meg inn i øynene - det ble for mye for ham, spøkte hun.

- Ja, det er nok sannheten. Frem til denne middagen hadde det bare handlet om forretninger ... Og kom igjen, hun er jo tross alt Tyra Banks, jeg kunne ikke bare ta henne med ut på middag, sånn uten videre, sa han.

LES OGSÅ: Bekrefter det «alle» har snakket om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer