INGEN FAVORITT: - Jeg ønsket ikke at Benedicte skulle vinne, etter min mening er hun ikke strukturert nok. Dette sier jeg etter å ha vært fem uker sammen med henne på fjellet, sier Håkon Halstensen. Foto: TVNorge
INGEN FAVORITT: - Jeg ønsket ikke at Benedicte skulle vinne, etter min mening er hun ikke strukturert nok. Dette sier jeg etter å ha vært fem uker sammen med henne på fjellet, sier Håkon Halstensen. Foto: TVNorgeVis mer

- Jeg håper ikke hun vinner

Den beste mannen håper på Mali. Les vurderingen hans her!

Hvem er din favioritt i "71 grader nord"-finalen? Si din mening under til høyre!

SEHER.NO: Mandag var det Håkon Halstensens (40) tur til å ryke ut av "71 grader nord". Dermed er det tre jenter - Mali Fjogstad Nilsen (21), Benedicte Unhjem Johansen (35) og Wenche Godtskalksdotter Enes (40) - som skal kjempe om å vinne det knalltøffe reality-programmet neste mandag.

Håkon legger ikke skjul på at han hadde sin soleklare favoritt umiddelbart etter å ha blitt stemt hjem - bare tre mil fra Nordkapp. Samtidig visste han hvem han absolutt ikke ville at skulle vinne.

Se bildene av "71 grader nord"-finalistene nederst i saken!

- Jeg håpet at Mali skulle vinne, hun var min kandidat - og en jeg ville sett på som en meget god vinner av "71 grader nord 2008". For meg er hun en særdeles hyggelig, sosial og reflektert kvinne. Samtidig er hun flink på mange områder, hun er ekstremt sterk - og orienterer seg bra. Hvis jeg kunne velge, ville jeg gått for henne, forteller han til Seher.no.

I motsatt ende av skalaen er 40-åringen like klar. For det var spesielt én av dem han ikke akkurat ønsket skulle gå helt til topps i programmet.

- Jeg ønsket ikke at Benedicte skulle vinne, etter min mening er hun ikke strukturert nok. Dette sier jeg etter å ha vært fem uker sammen med henne på fjellet. Hvis hun for eksempel skulle ta vare på noe utstyr, la hun plutselig skylda på oss - mens hun selv hadde rotet det til. Samtidig ønsker jeg ikke "å stikke kniver" i siden på henne, hun er en fin jente, mener han.

- Hva med Wenche?

- Wenche er på lik linje med Mali. Hun er sterk og har et enormt "go", sier Håkon Halstensen til Seher.no.

"71 grader nord"-finalen ser du på TVNorge mandag 8. desember klokka 20.00.

Har du et tips om "71 grader nord"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Jeg skjønner det bare ikke

Se bildene av "71 grader nord"-finalistene her:

KLAR FOR FINALE 1: Mali Fjogstad Nilsen. Foto: TVNorge
KLAR FOR FINALE 2: Wenche Godtskalksdotter Enes. Foto: TVNorge
KLAR FOR FINALE 3: Benedicte Unhjem Johansen. Foto: TVNorge
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.