- Jeg håper hun dør i en bilulykke

Katie Price raser mot eks-bestevenninnen som hadde en affære med ektemannen hennes.

GLANSBILDET SPRAKK: Katie Price kommer aldri til å tilgi eks-venninnen Jane for at hun hadde et forhold med ektemannen hennes. Her er Katie og Jane med hver sin ektemann.  Foto: Stella Pictures
GLANSBILDET SPRAKK: Katie Price kommer aldri til å tilgi eks-venninnen Jane for at hun hadde et forhold med ektemannen hennes. Her er Katie og Jane med hver sin ektemann. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen Katie Price (37) ble helt knust da hun i fjor tok ektemannen Kieran Hayler (29) på fersken med bestevenninnen Jane Pountney (49).

Kieran ble innlagt for sex-avhengighet, men bestevenninnen hadde ingen unnskylding for hendelsen.

Katie tilga ektemannen, mens hun avsluttet vennskapet med Jane. Det er tydelig at hun fremdeles er skuffet over bedrageriet.

- Hodet mitt er fullt av stress og smerte. Jeg er lei meg og såret. Jeg følte at to personer ble drept den dagen, sier hun til den britiske nettavisen The Sun.

Katie og Kieran giftet seg i 2013 og har barna Jett (2) og Bunny (1) sammen. Katie har også tre barn fra tidligere forhold.

- Jeg vet at det er drøyt å si det, men hvis Jane døde i en bilulykke eller fikk en sykdom som ga henne en smertefull død, ville jeg blitt en svært lykkelig kvinne, røper hun. 

STOR FAMILIE: Katie Price er mor til fem. Foto: Twitter
STOR FAMILIE: Katie Price er mor til fem. Foto: Twitter Vis mer

Slo ut tanna hennes

Da Katie oppdaget mannen og bestevenninnen sammen, slo hun ut fortanna til Jane.

- Det kom en rød tåke over meg, og jeg marsjerte rett bort til Jane. Jeg dro ut hårforlengelsene hennes og er ganske sikker på at jeg slo ut minst halve fortanna hennes. I det minste så håper jeg det, sa hun til The Sun den gang.

Selv om synet kom som et sjokk for henne, hadde hun lenge hatt en mistanke.

- Vi hadde bestemt oss for å dra på ferie med barna og bestevennene våre, Jane og ektemannen hennes Derric. Derric måtte komme noen dager senere, og allerede da begynte jeg å fatte mistanke. Men jeg hadde vært gjennom så mye med fødselen og alt, at jeg ville ikke tenke på det.

Jane og Kieran hadde hatt en affære i over ett år da hun avslørte det.

- Jeg gikk for å se etter Kieran midt på natten. Det var veldig mørkt, men da jeg kom ned til stranden så jeg ham og Jane i tett omfavnelse. Jeg følte meg fysisk kvalm, sier hun åpenhjertig.

BRA IGJEN: Selv om Katie og ektemannen har vært gjennom en vond periode, ser det ut til at de har skværet opp.  Foto: NTB scanpix
BRA IGJEN: Selv om Katie og ektemannen har vært gjennom en vond periode, ser det ut til at de har skværet opp. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Nekter å gi fra seg barna