KLAR FOR DANS: Kjendisprest Einar Gelius håper å ta rotta på sine yngre konkurrenter når han lørdag entrer parketten i den nye utgaven av TV 2-programmet «Skal vi danse». Her med dansepartner Olga Divakova. Foto: Stella Pictures
KLAR FOR DANS: Kjendisprest Einar Gelius håper å ta rotta på sine yngre konkurrenter når han lørdag entrer parketten i den nye utgaven av TV 2-programmet «Skal vi danse». Her med dansepartner Olga Divakova. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg håper han danser i prestekjolen

Esben Esther Pirelli Benestad utfordrer vennen og kjendisprest Einar Gelius i «Skal vi danse».

SEHER.NO:  Esben Esther Pirelli Benestad (61) fikk til tider har medfart av «Skal vi danse»-dommerne da hin i 2007 deltok i TV 2s dansekonkurranse for kjendiser.

Benestad - som røk ut etter fire programmer - hevdet seg utsatt for diskriminering av dommerne fordi hin som transvestitt blant annet flere ganger danset i kvinneklær.

Nå håper imidlertid sexologen at sin gode venn - kjendispresten Einar Gelius (51) - skal bli en liknende fargeklatt i årets «Skal vi danse», som starter lørdag.

- Det er ikke noen tvil om hvem jeg heier på. Einar er en flott mann, som er flink til å pynte seg. Han er også litt annerledes og det er bra.

- Jeg håper han danser i prestekjole i løpet av konkurransen, sa Esben Esther til Seher.no med et smil da hun ankom høstfesten til TV 2-programmet «God Kveld Norge» i Oslo fredag.

Gelius sier til Seher.no at han tviler på at han kommer til å ikle seg arbeidsantrekket på parketten, fordi det vil gjøre det vanskelig å danse.

- Det er nok ytterst tvilsomt. Jeg har stor nok utfordring med å gjøre det jeg skal som det er, selv om det går rett vei, sier han til Seher.no.

Gelius, som blant annet skal konkurrere mot eks-modell Aylar Lie, polfarer Cecilie Skog og eks-alpinist Andrine Flemmen, takker imidlertid Esben Esther for støtten.

- Jeg konkurrerer jo mot mange artister og idrettsutøvere som er 20 år yngre enn meg, så det er godt å vite at noen heier på meg også. Jeg har også fått høre av «Charterfeber»-Hilde at hun heier på meg, og det er veldig hyggelig, sier han til Seher.no.

Gelius avslører at han har fått flere gode danse-råd fra Esben Esther etter at de to ble kjent gjennom TVNorge-programmet «4 stjerners middag».

- Jeg er helt fantastisk glad i Esben Esther. Hin har gitt meg råd om blant annet hvordan man skal forholde seg til hele settingen og hvordan man skal beholde roen. Det er jo litt skummelt at det skjer på direkten.

- Jeg har vært med i debattprogram på direkten før, men dansing er noe helt annet. Så jeg er litt nervøs, sier han til Seher.no.

«Skal vi danse» ser du på TV 2 fra lørdag 11. september kl 19.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor trakk Tom Nordlie seg fra «Skal vi danse»