Live Nelvik:

- Jeg håper han aldri går fra meg

NRK-profilen Live Nelvik legger ikke skjul på følelsene for ektemannen Tore Sagen.

ELKSER MANNEN: I et intervju med VG Helg legger ikke NRK-profilen Live Nelvik skjul på følelsene overfor mannen Tore Sagen. Foto: Andreas Fadum
ELKSER MANNEN: I et intervju med VG Helg legger ikke NRK-profilen Live Nelvik skjul på følelsene overfor mannen Tore Sagen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I 2013 ga NRK-profilene Live Nelvik (34) og Tore Sagen (36) hverandre sitt ja på stranden på Bygdøy i Oslo.

I et større intervju med VG Helg avslører Live, som for tiden er aktuell med programmet «Historisk» på NRK, hva det var hun falt for hos sin ektemann gjennom fire år.

- Tore er så høy! Det likte jeg så utrolig godt. Det er helt sant, forteller hun til magasinet.

Møttes på kontoret

Det var i gangene på NRK-huset Live og Tore fikk øynene opp for hverandre for første gang, og siden den gangen har Live vært stormforelsket i sin ektemann og far til deres to barn, Liv og Elsa.

- Jeg tror vi aldri kommer til å gå tom for ting å snakke om. Dessuten stiller han spørsmål ved alt. Jeg blir smartere av å være sammen med Tore, sier hun og legger til:

- Jeg håper han aldri går fra meg.

Klipp fra TVNorge-programmet "Brille": Programleder Harald Eia ber ekteparet Live Nelvik og Tore Sagen kysse. Vis mer

Likte hverandre ikke

I et tidligere intervju med Dagbladet Magasinet avslørte imidlertid Live at et familieliv med Tore ikke akkurat lå i kortene.

- Vi snakket aldri ordentlig sammen og hadde dårlig inntrykk av hverandre. Jeg tror han tenkte «vestkantdritt» om meg. Men så havnet vi ved siden av hverandre på en jobbmiddag for tre år siden, og da gnistret kjemien på én kveld, mintes 34-åringen overfor Dagbladet Magasinet den gangen.

Etter det ble det fart i sakene, og det tok ikke lange tiden før Live og Tore forlovet seg.

Kun et år etter at duoen bekreftet at de var et par, kunne de i 2011 avsløre at de hadde Det gikk forlovet seg. I april 2012 kom datteren Liv til verden og i fjor høst kom den gledelig nyheten om at de ventet barn nummer to.

Røpet datterens navn

Mens Live Nelvik gikk gravid med barn nummer to spilte hun inn det nye NRK-programmet sitt, «Live redder verden. Litt».

Da Seoghør.no møtte den relativt ferske tobarnsmoren på NRKs høstlansering den ganfen, røpet hun hvem yngstedatteren er oppkalt etter.

- Hun heter Elsa. Nelvik Sagen. Hun er ikke oppkalt etter Elsa i «Frost», selv om veldig mange tror det. Det er synd at den filmen kom akkurat da dette barnet dukket opp. Men hun er oppkalt etter en oldemor, som er 95 år, fortalte hun.

DYR GAVE: Live Nelvik fikk gaver av gjestene sine i «Fire stjerners middag». Av Ari Behn fikk hun flere kunsttrykk, men det var ikke bare bare å finne ut av hva det skulle forestille. - Er dette en pølse i brød? var blant Nelviks teorier. Video: Discovery Vis mer

LES OGSÅ: Susanne Furøy Wergeland: - Babyen er min største oppgave så langt i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer