«Jegertvillingene»:

- Jeg håper «Farmen kjendis» får meg til å slutte å røyke

«Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen har store forventninger til sesong to av det populære TV-programmet.

«FARMEN KJENDIS»: Kristine og Johanne Thybo Hansen deltar i sesong 2 av «Farmen Kjendis» Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
«FARMEN KJENDIS»: Kristine og Johanne Thybo Hansen deltar i sesong 2 av «Farmen Kjendis» Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): «Jegertvillingene» på TV Norge med Kristine og Johanne Thybo Hansen (24) har blitt elsket og hatet av folket. TV-serien. som lar oss bli med jentene på jakt og rundt omkring i verden, har virkelig engasjert.

Nå er tvillingjentene klare for et helt nytt eventyr - «Farmen Kjendis». Men det er én ting jentene tror kan bli vanskelig inne på «Farmen Kjendis»-oppholdet.

STUMPE RØYKEN: «Jegertvillingene» håper «Farmen Kjendis» oppholdet vil hjelpe dem å stumpe røyken. Foto: NTB scanpix
STUMPE RØYKEN: «Jegertvillingene» håper «Farmen Kjendis» oppholdet vil hjelpe dem å stumpe røyken. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg håper og tror at dette kan få meg til å slutte å røyke.

- Hjemme tenker jeg på røyk når jeg har dødtid, men her rekker vi omtrent ikke hverken å tenke på røyk eller sette oss ned å røyke, sier «Jegertvilling»-Johanne i dagens utgave av VG.

- Hvis jeg klarer å slutte å røyke her, så er det en kjempebonus, legger søsteren Kristine til.

Innspillingen er i gang

Selv om det ennå er lenge igjen til den neste kjendisversjonen av «Farmen» kommer på TV, er innspillingen unnagjort allerede før fellesferien.

Igjen har TV 2 samlet et knippe kjendiser, som i ekte «Farmen»-stil skal leve sammen og drive en gård slik nordmenn gjorde for 100 år siden. Kameraene begynte å rulle på et småbruk utenfor Halden, som ble totalrenovert til fjorårets ordinære sesong, denne uka.

Alt fra idrettsutøvere, én skuespiller, realitykjendiser og motepersonligheter er hanket inn for å sikre nok et gårdsrealityeventyr for TV 2, som knuste alle seerekorder forrige gang.

De andre som deltar i den kommende sesongen sammen med «Jegertvillingene», som sendes på TV i januar er:

Kunstner Aune Sand (51), stylist Erlend Elias Bragstad (34), skuespiller Lene Elise Bergum (45), tidligere håndballspiller Frank Løke (37), tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonde Inga Berit Lein (36), Artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35), langrennsløper Martine Ek Hagen (26), YouTube-stjerne Dennis Vareide (27), NRK-profil Stian Sandø (25) og tidligere «Top Model» deltager Maiken Wahlstrøm Nilssen (26).

Satte ut «Sinnasnekker'n» med sex-spørsmål

Med banneord i hver munnvik, røykpakka i lomma og børsa over armen, har de uredde Jegertvillingene Johanne Thybo Hansen og Kristine Thybo Hansen (24) jaktet på villsvin, alligator og hai i USA.

24-åringene har både provosert og fascinert det norske folk siden de dukket opp på TV-skjermen i 2015, og det siste året har de merket godt på kjendisstatusen.

- I Nord-Norge får vi som regel gå i fred, men dersom vi beveger oss rundt i Oslo er det mange som kjenner oss igjen, og vil ta «selfies», sier Johanne Thybo Hansen som legger til at det i visse settinger er umulig å gå rundt uten å bli stoppa.

«HALL»: Da tvillingene spurte Otto om han hadde fått seg «hall» før han skulle ut på fisketur oppstod det et komisk øyeblikk. Video: TVNorge. Vis mer

- På Villmarksmessa kan vi bare glemme å gå i fred. Der vil alle snakke med oss hele tiden. Det er veldig koselig, men av og til litt spesielt å ikke kunne gå i fred, sa 24-åringen til Dagbladet i januar.

Saken fortsetter under bildet.

UT PÅ TUR: Kristine og Johanne har med Sinnasnekker`n Otto Robsahm på tur. Hvordan det går ser du i denne sesongen av Jegertvillingene, som begynner på TVNorge torsdag kl 20.30 FOTO: TVNorge
UT PÅ TUR: Kristine og Johanne har med Sinnasnekker`n Otto Robsahm på tur. Hvordan det går ser du i denne sesongen av Jegertvillingene, som begynner på TVNorge torsdag kl 20.30 FOTO: TVNorge Vis mer

«-Har du pult før du kom hit, Otto?»

Jentene hadde aldri sett for seg den oppmerksomheten de har fått i forbindelse med serien, og er helt overrasket over hvordan to "einstøinger" har blitt så populære.

- Vi er jo bare to einstøinger fra nord som driver med hobbyen vår. Likevel er folk fascinerte av oss sier de. Unge jenter som røyker, banner og jakter er vel kanskje ikke noe alle er vant med!

Otto Robsahm, bedre kjent som «Sinnasnekker'n», dukket opp i vårsesongen av «Jegertvillingene» og for han var det ikke banningen til jentene han slet aller mest med...

Da jentene overrumpler ham med å spørre om han har fått «hall» før turen, begynte han å le da han innså at det var sex de snakket om.

Hva sier familien og venner med den oppmerksomheten dere får?

- De støtter oss hele veien, men synes det er synd med alt negative som står om oss.

LES OGSÅ: «The Body» skiller seg etter fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer