REDDET KVINNE: Demi Moore tok grep da en suicidal kvinne truet med å drepe seg i en melding på nettsamfunnet Twitter.  Foto: All Over Press
REDDET KVINNE: Demi Moore tok grep da en suicidal kvinne truet med å drepe seg i en melding på nettsamfunnet Twitter. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg håper du tuller?!

Demi Moore reddet suicidal kvinne gjennom Twitter...

SEHER.NO: Filmskjønnhet Demi Moore (46) er en av flere Hollywoodstjerner som har blitt en ivrig Twitter-fan den siste tiden.

Skuespillerinnen og hennes 15 år yngre ektemann, Ashton Kutcher, er stadig inne på nettformuet og skriver meldinger til venner og fans.

Men selv om det er tydelig at "Striptease"-stjernen har litt mye fritid om dagen, er det på mange måter en god ting.

Nylig hindret nemlig Demi en gal fan i å ta livet av seg selv med kniv, skriver Perez Hilton.

På siden til Moore hadde en person, som kalte seg SandieGuy, skrevet en melding som var tydelig suicidal:

"Henter en kniv, en stor en som er skarp. Skal skjære ned armen, nedover hele så jeg ikke kaster bort tid".

En fortvilet Moore skal lynraskt ha svart på beskjeden:

"Jeg håper du tuller?".

Etter at hun ikke hadde fått svar en time senere, sendte filmstjernen ut nok en melding og ba desperat om hjelp fra andre Twitter-medlemmer.

" Alle sammen, jeg er svært fortvilet når det gjelder den responsen jeg ga denne kvinnen, men jeg følte at det ble feil å ikke involvere meg", skriver hun.

Kort tid etter Demis siste melding skal politiet i San Jose ha fått flere telefoner fra Twitter-medlemmer, som ønsket at de skulle finne kvinnen, noe de tilslutt gjorde.

Kvinnen hadde heldigvis ikke skadet seg, men ble sendt til en psykisk evaluering.

Nå takker Demi for hjelpen fra fansen:

"Tusen takk alle sammen, for at dere kontaktet politiet i San Jose. Jeg ble fortalt at de er klar over det hele og at ingen trenger å ringe mer. Jeg kjenner ikke denne kvinnen...og hvis det er en spøk er den ikke morsom eller passende. Nå er det på tide for oss å gå videre".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Blodiglene holder meg ung!