UT MOT HETSING: Selena fant seg ikke i å bli mobbet på nettet. Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over P
UT MOT HETSING: Selena fant seg ikke i å bli mobbet på nettet. Foto: REX/Erik Pendzich/Rex/All Over PVis mer

- Jeg håper du får kreft

Selena Gomez tok kraftig til motmæle da hun ble hetset på sin egen Instagram-profil.

SEOGHØR.NO: Selena Gomez (21) har en av Instagrams mest populære kontoer, med sine ti millioner følgere.

FRIERI?: Det ble nylig hevdet at Justin Bieber har fridd til Selena, men ryktene er ikke bekreftet. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P
FRIERI?: Det ble nylig hevdet at Justin Bieber har fridd til Selena, men ryktene er ikke bekreftet. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P Vis mer

Men ikke alle som skriver til henne på bildedelingstjenesten er fans. Selena er blitt vant til netthetsing, men da en av hennes følgere skrev at hun håpet Disney-stjernen ville «brenne i helvete med kreft», tok 21-åringen til motmæle.

«Kommentaren du skrev om kreft var helt absurd. Så motbydelig av en ung kvinne. Jeg har vært gjennom den kampen med fans og familiemedlemmer. Du kan mislike noen, men å ønske noe som kan ramme deg eller familien din er uakseptabelt, kjære venn. Du vil ikke vinne noens hjerte på den måten. Tro meg. Bli litt mer voksen. Gud velsigne deg kjære. Vær en fantastisk kvinne. Du er vakker», skrev Gomez ifølge Daily Mail.

Under bildeteksten skrev hun videre:

«Helt ærlig, jeg tar sjelden til motmæle fordi det alltid blir tatt ut av kontekst. Men mobbing tar jeg ikke pent. Jeg har sett for mye av det til å ikke si noe».

Nett-trollet som ønsket stjernen kreft, deaktiverte raskt sin konto da hun fikk på pukkelen av superstjernen.


Det ble nylig hevdet at sangstjernen Justin Bieber hadde fridd til Gomez. Det var bladet Life&Style som skrev om det angivelige frieriet.

Verken Bieber eller Gomez har imidlertid bekreftet ryktene.

LES OGSÅ: Hevder Justin har fridd til Selena