BLIR TANTE: Selv om Kylie drømmer om egne barn, kan hun i tillegg glede seg til hun snart blir tante til søsteren Danniis første barn. Foto: Stella Pictures
BLIR TANTE: Selv om Kylie drømmer om egne barn, kan hun i tillegg glede seg til hun snart blir tante til søsteren Danniis første barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg håper det skjer snart

Popstjernen blir snart tante. Men hun vil ikke stoppe der...

SEHER.NO: Den australske sangerinnen Kylie Minogue (41) dater for tiden den spankse modellen Andres Velencoso (31), og 41-åringen innrømmer at hun drømmer om barn med kjæresten.

- Det kommer ikke til å skje med det første, men snart håper jeg, det ville vært flott. Jeg har et nytt album som kommer ut nå - jeg må få det av banen flrst, sier hun til Daily Mirror, ifølge Femalefirst.


Selv om "In My Arms"-sangerinnen vil danne en familie med Andres, beneker hun at paret planlegger giftemål, slik flere medier har spekulert i det siste.

- Jeg skjønner ikke hvor folk får det fra, men nei, jeg skal ikke gifte meg. Vel, jeg kommer kanskje til å gjøre det en dag, men det er ikke i mine nærmeste planer.

Mens stjernen venter på å få egne barn, kan hun imidlertid glede seg over nyheten om at hun snart blir tante til søsteren Dannii Minouges første barn med rugbyspilleren Kris Smith. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Foretrekker å kysse jenter