Ben Affleck og Matt Damon:

- Jeg håper det er sant

Det er 17 år siden Jennifer Lopez og Ben Affleck gikk hver til sitt. Nå verserer imidlertid romanseryktene igjen.

GJENFORENT: De siste ukene har det florert rykter om at Jennifer Lopez og Ben Affleck har funnet tilbake til hverandre. Nå uttaler også sistnevntes gode venn Matt Damon seg om romansen. Foto: Matt Baron/BEImages/NTB
GJENFORENT: De siste ukene har det florert rykter om at Jennifer Lopez og Ben Affleck har funnet tilbake til hverandre. Nå uttaler også sistnevntes gode venn Matt Damon seg om romansen. Foto: Matt Baron/BEImages/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele 17 år og utallige forhold har gått siden superstjernen Jennifer Lopez (51) var i et forhold med skuespiller Ben Affleck (48). Paret var å anse som et av Hollywoods store «it-par», samtidig som blant andre Brad Pitt (57) og Jennifer Aniston (51).

Pressen ga dem navnet «Bennifer», og de var stadig omtalt verden rundt. I 2004 brast imidlertid lykken, og paret, som da hadde vært forlovet, gikk hvert til sitt etter to år sammen.

FORELSKET: Jennifer Lopez og Ben Affleck var et av Hollywoods favorittpar, og skulle gifte seg. Et bryllup ble det imidlertid ikke noe av. Her i 2002. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
FORELSKET: Jennifer Lopez og Ben Affleck var et av Hollywoods favorittpar, og skulle gifte seg. Et bryllup ble det imidlertid ikke noe av. Her i 2002. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

Nå verserer det rykter om at stjernene, som begge har lagt bak seg alt fra sommerflørter, forlovelser og ekteskap, har funnet tilbake til hverandre. De skal nemlig ha blitt observert sammen flere ganger.

Nettopp derfor har interessen rundt den potensielle gjenforeningen vært skyhøy, og amerikansk presse nekter tilsynelatende å gi seg før de får svar.

Derfor ble også en av Afflecks nærmeste Hollywood-venner denne uka utsatt for en rekke brennende spørsmål om romansen.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Jeg håper det er sant

«Jason Bourne»-skuespiller Matt Damon (50) har vært venn med Affleck siden de var barn. De har også spilt sammen i filmen «Good Will Hunting», som de seinere vant en Oscar for. Da han tirsdag gjestet talkshowet «Today» var han dermed den perfekte mannen å spørre om «Bennifer», skriver People.

GODE VENNER: Ben Affleck og Matt Damon har kjent hverandre siden de var i ungdomsåra. Her er kompisene avbildet i 1998. Foto: Dave Lewis / REX / NTB
GODE VENNER: Ben Affleck og Matt Damon har kjent hverandre siden de var i ungdomsåra. Her er kompisene avbildet i 1998. Foto: Dave Lewis / REX / NTB Vis mer

Der ble han nemlig spurt ut om hva han tenker om gjenforeningen mellom de to ekskjærestene.

- Det finnes ikke nok sprit i verden til å få meg til å uttale meg om det, sier han på spøkefullt vis.

Han forsøkte imidlertid å virke ubrydd av spørsmålet, men lettet mer og mer på sløret.

- Jeg hørte nettopp om det, folkens. Jeg satt her og ventet på å komme på TV, dette er første gang jeg hører om det, uttalte han.

- Hva tenker du?, spør programleder Savannah Guthrie.

- Det er en fascinerende historie. Jeg håper det er sant. Jeg elsker dem begge. Jeg håper det stemmer. Det ville vært fantastisk, innrømmer han.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Massiv mediedekning

Før paret valgte å bryte forlovelsen, planla de drømmebryllupet sammen. Det skulle finne sted i 2003, men bare få dager før den store dagen, ble det avlyst. Året etter kom nyheten om at paret hadde valgt å gå fra hverandre.

I et intervju med InStyle i 2018 åpnet Lopez seg om hvor vanskelig det hadde vært å date Affleck, som på den tiden var en av Hollywoods yndlinger.

- Det var sykt. I dag kan jeg i hvert fall vise litt hvem jeg er. Den gang trodde man på alt man leste på forsiden av en tabloidavis. Mange ganger var det usant, i det minste var det bare en tredjedel av det som var sant, fortalte hun ærlig.

Tidligere i år lettet også Affleck på sløret om forholdet, samt den massive mediedekningen som fulgte. Det gjorde han i en episode av podkasten «The Hollywood Reporter's 'Awards Chatter'», gjengitt av People.

TURTELDUER: Det spekuleres i om Affleck og Lopez har funnet tilbake til hverandre, 17 år etter at de gikk hver til sitt. Her i 2003. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
TURTELDUER: Det spekuleres i om Affleck og Lopez har funnet tilbake til hverandre, 17 år etter at de gikk hver til sitt. Her i 2003. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

- Folk var så fuckings slemme mot henne - sexistiske og rasistiske. Stygg, ondskapsfull dritt ble skrevet om henne på måter som at hvis du hadde skrevet det nå, ville du bokstavelig talt bli sparket, fortalte Affleck om måten Lopez ble behandlet på da de var et par.

Videre sa 48-åringen at det virker som at Lopez først i dag har blitt belønnet og respektert for jobben hun gjør, hvor hun kommer fra og hva hun har oppnådd - noe han mener er på høy tid.

EVIGUNG: Jennifer Lopez sjokkerte alle på Versaces moteshow i Milano. Vis mer

Flere forhold

I april kom nyheten om at Jennifer Lopez hadde valgt å bryte forlovelsen med den tidligere baseballspilleren Alex Rodriquez (45), etter fire år som par.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», fortalte duoen i en pressemelding, ifølge People.

Hun har tidligere vært gift med sangeren Marc Anthony (52), som hun deler tvillingene Max og Emme (13) med. Paret ga hverandre sitt ja i 2004, før de skilte lag i 2012.

Affleck har på sin side vært gift med skuespiller Jennifer Garner (49). Paret møttes i 2004, og giftet seg allerede året etter. Lykken brast i 2018. Siden den gang har Affleck vært i et forhold med skuespiller Ana de Armas (33), før de skilte lag tidligere i år. Affleck og Garner har barna Violet (15), Seraphina (12) og Samuel (9).

LES OGSÅ: - Jeg ble ordentlig overrasket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer