- Jeg håper det er noen kjekke gutter på «Farmen»

Den single realitydeltageren Charlotte Jacobsen sier til Seoghør.no at hun ikke er fremmed for en flørt på TV 2-gården.

HÅPER PÅ KJEKKE FARMEN-KOLLEGER: Charlotte Jacobsen er en av deltagerne i årets Farmen-sesong på TV 2. Hun sier til Seoghør.no at hun ikke er fremmed for en flørt på realitygården. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
HÅPER PÅ KJEKKE FARMEN-KOLLEGER: Charlotte Jacobsen er en av deltagerne i årets Farmen-sesong på TV 2. Hun sier til Seoghør.no at hun ikke er fremmed for en flørt på realitygården. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I kveld starter TV 2-suksessen «Farmen» for 11. gang.

I år blir serien spilt inn ved Løntjernbråten, like ved gullgruvene i Gullverket på Eidsvoll.

En av de kvinnelige deltagerne er Charlotte Jacobsen (21).  Hun er veldig glad i dyr og la før innspillingen startet ikke skjul på at hun var svært spent på hva som ventet henne inne på TV 2-gården.

- Ja, jeg gleder meg veldig, men jeg er også fryktelig spent, sa hun med et smil.

Det har de siste årene oppstått flere romanser i realityserien. I fjorårets sesong var det Austevoll-jenta Allina Vassnes (24) og tromsøværingen Magnus Melkeraaen (29) som fikk følelser for hverandre inne på gården.

Håper på kjekke gutter

Charlotte er singel og er ikke fremmed for tanken om å starte en romanse inne på gården.

- Jeg håper jo det er noen kjekke gutter der inne, sier hun og ler.

Saken fortsetter under bildet.

SPENT GJENG: Dette er årets Farmen-deltagere. (Bak f.v.) Vibeke Hoff (48), Marit Annie Fiskum (54), Øystein Hetland (25), Silje Dahl (32), Stig Granheim (33), Erling Nesbø (48), Odd Andre Fredriksson (50), Mari Skymoen (21) og programleder Gaute Grøtta Grav (36). (Foran f.v.) Morten Husdal Aamaas (40), Anja Jenssen (29), Charlotte Jacobsen (21), Eilev Bjerkerud (26), Mads Fosdal (27) og Marte Søreide (23).  Foto: Espen Solli, TV 2
SPENT GJENG: Dette er årets Farmen-deltagere. (Bak f.v.) Vibeke Hoff (48), Marit Annie Fiskum (54), Øystein Hetland (25), Silje Dahl (32), Stig Granheim (33), Erling Nesbø (48), Odd Andre Fredriksson (50), Mari Skymoen (21) og programleder Gaute Grøtta Grav (36). (Foran f.v.) Morten Husdal Aamaas (40), Anja Jenssen (29), Charlotte Jacobsen (21), Eilev Bjerkerud (26), Mads Fosdal (27) og Marte Søreide (23). Foto: Espen Solli, TV 2 Vis mer

- Hvordan ser drømmegutten ut?

- Han må være positiv, ha sjarm og glimt i øyet. Dessuten er det viktig at han har humoristisk sans.

Årets programleder er som de åtte siste sesongene, Gaute Grøtta Grav (36). Han innrømmer at han gleder seg spesielt til årets sesong.

- Ja, jeg gleder meg fryktelig masse. Jeg har tro på at vi har fantastiske deltagere i år. Dessuten har vi gjort noen spennende forandringer i år.

- Hva da?

- Blant annet er hele andre etasje forbeholdt storbonden og hans to hjelpere. Det er nesten som et paradis. Dessuten er sengene til de andre fryktelig små i år, sier han til Seoghør.no og ler.

«Farmen»-premieren ser du på TV 2 mandag 21. september kl. 21.40. 

LES OGSÅ: Disse skal kjempe i årets «Farmen»

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer