- Jeg håper dere som ser mitt nakenbilde føler dere stolte

Hollywood-stjernene raser etter å ha blitt telefonhacket.

SJOKKERT: Skuespiller Mary Elizabeth Winstead er opprørt etter at en ukjent hacker har spredt private bilder av henne på nett. Foto: Stella Pictures
SJOKKERT: Skuespiller Mary Elizabeth Winstead er opprørt etter at en ukjent hacker har spredt private bilder av henne på nett. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag ble det kjent at flere profilerte Hollywood-profiler er blitt rammet av en «massiv hackeskandale», ettersom en eller flere ukjente personer har lekket nakenbilder av kjendisene til ulike amerikanske medier, skriver Varity.

Ifølge nettstedet ble bildene først delt på en såkalt fildelingsside, og viser kjendisdamene i ulike utfordrende positurer - tatt med deres private mobiltelefoner.

Blant de rammede er «Hunger Games»-skuespiller Jennifer Lawrence (24), supermodell Kate Upton (22) og skuespiller Mary E. Winstead (29).

Sistnevnte tar et kraftig opprør med hackerne:

«Til de av dere som ser på bilder jeg tok sammen med ektemannen min for mange år siden privat i vårt eget hjem, håper dere føler dere stolte», skriver hun på Twitter.

OFFER: Modell og skuespiller Kate Upton er også blitt rammet av nakenhackingen. Foto: Stella Pictures
OFFER: Modell og skuespiller Kate Upton er også blitt rammet av nakenhackingen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det er ukjent hvordan bildene har havnet på internett, og ifølge HuffingtonPost sitter hackeren på flere nakenbilder og videoer av kjendisdamene - og at han er villig til å gi slipp på dem mot betaling.

Talspersoner for Jennifer Lawrence bekrefter overfor Huffington Post at de intime bildene er av henne:

- Dette er et åpenlyst brudd på hennes privatliv. Myndighetene er blitt kontaktet, og vil tiltale enhver som legger ut stjålne bilder av Jennifer Lawrence.

Det er ikke første gang profilerte kjendiser er blitt rammet av nakenbilde-hackere. Også Scarlett Johansson (29), Christina Hendricks (39) og Blake Lively (27) har tidligere fått private bilder av dem selv lekket på nett.

Hackeren i Scarlett Johanssons tilfelle ble straffet med 10 års fengsel.

LES OGSÅ: - Jeg er redd for hva som kan skje med bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer