- Jeg håper de kommer og heier

Tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira er klar for årets «Skal vi danse».

FRA SKISPORET TIL PARKETTEN: Den pensjonerte langrennsløperen Kristin Størmer Steira (ytterst t.h) er klar for årets sesong av «Skal vi danse» på TV 2. Hun håper at noen av skivenninnene vil heie henne frem på parketten. Her sammen med Therese Johaug og Marit Bjørgen på avslutningsseremonien under vinter-OL i Sotsji i 2014.  Foto: NTB scanpix
FRA SKISPORET TIL PARKETTEN: Den pensjonerte langrennsløperen Kristin Størmer Steira (ytterst t.h) er klar for årets sesong av «Skal vi danse» på TV 2. Hun håper at noen av skivenninnene vil heie henne frem på parketten. Her sammen med Therese Johaug og Marit Bjørgen på avslutningsseremonien under vinter-OL i Sotsji i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag valgte TV 2 å avsløre høstens deltakere i «Skal vi danse» én etter én.

Blant kjendisene som skal prøve seg på parketten i årets sesong, er den tidligere langrennsløperen Kristin Størmer Steira (35).

- Jeg har lyst til å gjøre noe utenfor komfortsonen, men har gått mange runder med meg selv før jeg svarte ja, forteller Størmer Steira til Seoghør.no.

- Hva slags forhold har du til dans fra før, og hva forventer du av «Skal vi danse»-deltakelsen?

- Jeg har lite forhold til dans, mest fra min ungdom på gymnaset på Lillehammer. Jeg forventer at det blir hardt og utfordrende, litt pinlig og veldig gøy, legger hun til.

Saken fortsetter under bildet.

TRIPPEL NORSK: Therese Johaug tok sølv, Marit Bjørgen gull og Kristin Størmer Steira bronse på 30 km fristil under vinter-OL i Sotsji for to år siden. Størmer Steira vil bruke erfaringene fra skisporet i «Skal vi danse». Foto: NTB Scanpix
TRIPPEL NORSK: Therese Johaug tok sølv, Marit Bjørgen gull og Kristin Størmer Steira bronse på 30 km fristil under vinter-OL i Sotsji for to år siden. Størmer Steira vil bruke erfaringene fra skisporet i «Skal vi danse». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kristin Størmer Steira la langrennsskiene på hylla i april 2015, etter flere VM- og OL-triumfer både individuelt og sammen med lagvenninnene. Hun tror hun kan ta med en del av erfaringene sine fra skisporet ut på parketten.

- God fysisk form og evne til å fokusere og prestere under press, vil nok komme godt med, sier Strømer Steira til Seoghør.no.

Håper venninnene kommer

Mens hun var aktiv som skiløper kunne 35-åringen juble over å hanke inn edelt metall sammen med blant andre Therese Johaug (27) og Marit Bjørgen (36).

Få måneder etter at hun la opp, fikk hun dessuten gull på fingeren da hun giftet seg med langrennsløperen og forloveden Devon Kershaw (33).

Kristin Størmer Steira legger ikke skjul på at hun vil sette stor pris på om skivenninnene eller ektemannen kommer og heier på henne i «Skal vi danse»-studio til høsten:

- Jeg håper jo på det, innrømmer hun overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: Sommeren 2015 giftet Kristin Størmer Steira seg med den kanadiske langrennsløperen Devon Kershaw. Bryllupet stod i Lofoten. 


Rødmerket for salg. *** Local Caption *** 11.08.2015: - VAKKER: - Jeg er veldig lykkelig, sier Kristin som strålte i brudekjole fra den norske kjendisdesigneren Leila Hafzi. Florlett, romantisk, og med dyp V-utringning både på brystet og på ryggen. 
#
11.08.2015: - VAKKER: - Jeg er veldig lykkelig, sier Kristin som strålte i brudekjole fra den norske kjendisdesigneren Leila Hafzi. Florlett, romantisk, og med dyp V-utringning både på brystet og på ryggen. 
# Foto: Espen Solli/ Se og Hør
LYKKELIG GIFT: Sommeren 2015 giftet Kristin Størmer Steira seg med den kanadiske langrennsløperen Devon Kershaw. Bryllupet stod i Lofoten. Rødmerket for salg. *** Local Caption *** 11.08.2015: - VAKKER: - Jeg er veldig lykkelig, sier Kristin som strålte i brudekjole fra den norske kjendisdesigneren Leila Hafzi. Florlett, romantisk, og med dyp V-utringning både på brystet og på ryggen. # 11.08.2015: - VAKKER: - Jeg er veldig lykkelig, sier Kristin som strålte i brudekjole fra den norske kjendisdesigneren Leila Hafzi. Florlett, romantisk, og med dyp V-utringning både på brystet og på ryggen. # Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer

Artister og reality-deltakere

Til høsten er det disse stjernene som skal kjempe om seieren i årets «Skal vi danse», i tillegg til Kristin Størmer Steira:

Eli Kari Gjengedal (45), mest kjent som værdame i Storm Weather Center og på TV 2. Hun har også vært programleder for NRK.

Den prisbelønte artisten Jenny Jensen (52). Hun har blant annet deltatt i «Melodi Grand Prix» og «Stjernekamp».

Markus Bailey (23), programleder for årets sesong av «Idol». Er også kjent fra barne-TV og deltok i fjor i dansekonkurransen «Mitt dansecrew».

Eilev Bjerkerud (27), som vant fjorårets sesong av TV 2-realityserien «Farmen».

Alex Rosén (48), komiker, musiker og kjent fra en rekke TV-programmer, blant annet som dommer i «Norske talenter».

Roger Ruud (57), tidligere skihopper. Vant til sammen ni verdenscuprenn. 

Raylee Charlotte Kristiansen (18), sanger og skuespiller. Deltok i NRK-suksessen «Stjernekamp» for to år siden. 

Saken fortsetter under bildet.

DANSEKLAR: Toppblogger Camilla Pihl er også blant høstens deltakere i «Skal vi danse». Her er hun avbildet sammen med Jenny Skavlan - som selv deltok i programmet i 2008. Foto: NTB scanpix
DANSEKLAR: Toppblogger Camilla Pihl er også blant høstens deltakere i «Skal vi danse». Her er hun avbildet sammen med Jenny Skavlan - som selv deltok i programmet i 2008. Foto: NTB scanpix Vis mer

Blogger og modell Camilla Pihl (35), som har en av landets største blogger. I likhet med Jenny Skavlan (30) har hun dessuten designet smykker i samarbeid med David-Andersen, og Pihl var på plass for å gratulere Skavlan da hun lanserte sin første smykkekolleksjon i fjor.

Petter Kristiansen (27), kjent under artistnavnet «Katastrofe». Har gjort suksess med låter som «Maria» og «Bleik og sur».

Glenn Jensen (28), kjent fra TV-serien «Iskrigerne» og tidligere målvakt i Vålerenga hockey.

Listen oppdateres fortsatt - det skal totalt være 12 kjendisdeltakere i høstens «Skal vi danse».

LES OGSÅ: Oppfordrer til «boikott» av datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer