NABOER: Taylor Swift bor i samme bygning som Orlando Bloom. Nå håper bestekameraten hennes at de to skal finne tonen. Foto: All Over Press
NABOER: Taylor Swift bor i samme bygning som Orlando Bloom. Nå håper bestekameraten hennes at de to skal finne tonen. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg håper de faller for hverandre

Taylor Swift burde banke på hos naboen, mener bestekameraten.

SEOGHØR.NO: De er blitt koblet til hverandre tidligere, men sannheten er at sangstjernene Taylor Swift (25) og Ed Sheeran er bestevenner.

HAR TROA: Sangstjernen Ed Sheeran ønsker at Taylor Swift forelsker seg. Foto: All Over Press
HAR TROA: Sangstjernen Ed Sheeran ønsker at Taylor Swift forelsker seg. Foto: All Over Press Vis mer

Nå forteller Sheeran at han har sett seg ut en fyr han håper vil finne tonen med Taylor.

Det er ingen ringere enn skuespilleren Orlando Bloom (37). Og hvis Swift vil spørre om en date med den tidligere «Ringenes Herre»-stjernen, trenger hun ikke gå langt.

Bloom bor nemlig i samme bygning som henne.

- Han er en fantastisk fyr, og de bor i samme bygning. Jeg håper at magien vil presentere seg selv snart, sier Sheeran til bladet Now ifølge nettstedet Huffington Post.


Bloom er også en god venn av Swifts venninne, Selena Gomez. Men skal man tro Swift selv, betyr kjærlighet trøbbel.

- Å finne meg en mann er det siste jeg tenker på. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det kan fungere med tanke på hvordan livet mitt er. Jeg ser ikke hvordan en mann skal gå ved siden av kjæresten sin på gata når det er 20 kameraer til stede. Jeg tenker ikke på det, og hvis noe skjer, er jeg veldig rask med å løpe vekk fra det, sa Swift tidligere til Vogue.

Swift har tidligere vært sammen med OneDirection-stjernen Harry Styles, mens Bloom var gift med supermodell Miranda Kerr.

De to har sønnen Flynn sammen.

LES OGSÅ: - De vurderer å gi forholdet en ny sjanse