SINT: - Håper jeg at de personene skal dø skrikende i endetarmskreft? Ja, sier en rasene Sean Penn etter påstandene om at han hjelper til i Haiti kun for egen del. Foto: Stella
SINT: - Håper jeg at de personene skal dø skrikende i endetarmskreft? Ja, sier en rasene Sean Penn etter påstandene om at han hjelper til i Haiti kun for egen del. Foto: StellaVis mer

- Jeg håper de dør av kreft

Superstjernen rasende over det han mener er falske påstander.

SEHER.NO: Sean Penn (49) har vært mye i Haiti for å hjelpe til etter jordskjevskatastrofen. Enkelte kritikere har derimot påstått at han gjør det hele for å lede oppmerksomheten bort fra sin egen skilsmisse.

Den anklagelsen tar ikke skuespilleren lett på.

I et intervju med CBS "Sunday Morning" forteller Penn at han har vært så opptatt i Haiti at han ikke har brydd seg om hva som har blitt sagt om ham på hjemmebane. Derfor ble han overrasket da han kom hjem og oppdaget at det fantes dem som mente at han hjalp til bare av egen hensikt.

49-åringen ble overrasket og forbannet.
 
- Jeg håper at de personene skal dø skrikende i endetarmskreft? Ja, sier han.

Penn har vært to ganger i Haiti siden jordskjelvskatastrofen. Der har han blant annet hjulpet hjelpearbeidere med å kjøpe nye røntgenapparater, skriver NY Daily News.

Skuespilleren 20 år gamle ekteskap tok slutt i fjor, etter at hans daværende kone Robin Wright Penn søkte om skilsmisse.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Risikerer fengsel