Anette Hoff:

- Jeg håper at noen har bruk for meg

«Hotel Cæsar»-veteranen har foreløpig ikke bestemt seg for hva hun vil gjøre etter at TV 2-serien ble lagt ned.

RØD LØPER: Anette Hoff vet ikke hva hun skal gjøre etter «Hotel Cæsar»-innspilling. Her sammen med sønnen, Jonas Oftebrod, på rød løper til filmen «Richard storken», som de begge har stemmer i. Foto: Andreas Fadum / Se og hør
RØD LØPER: Anette Hoff vet ikke hva hun skal gjøre etter «Hotel Cæsar»-innspilling. Her sammen med sønnen, Jonas Oftebrod, på rød løper til filmen «Richard storken», som de begge har stemmer i. Foto: Andreas Fadum / Se og hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med premieren på animasjonsfilmen «Richard storken», med blant andre Nils Ole Oftebro (72), Haddy N'jie (37) og Anette Hoff (55) som stemmer i filmen, dukket sistnevnte opp sammen med sønnen, Jonas Oftebro (21), som også har en stemme i animasjonsfilmen.

PREMIERE: Anette Hoff på rød løper sammen med sønnen, Jonas Oftebro, til filmen «Richard storken» som de begge har stemmer i. Foto: Andreas Fadum / Se og hør
PREMIERE: Anette Hoff på rød løper sammen med sønnen, Jonas Oftebro, til filmen «Richard storken» som de begge har stemmer i. Foto: Andreas Fadum / Se og hør Vis mer

For kort tid siden opplyste TV 2 at de ikke bestiller flere sesonger av «Hotel Cæsar», som har rullet over skjermen i snart 19 år.

For Anette Hoff, som i en årrekke har spilt Juni Anker-Hansen i serien, var dette en vemodig dag.

Foreløpig vet hun ikke hva hun skal gjøre etter at innspillingen er ferdig.

- Jeg håper at jeg får ting å gjøre. Akkurat nå så er jeg litt blank og åpen, sier 55-åringen og legger til:

- Jeg åpner meg mot et nytt marked nå, så håper jeg at noen har bruk for meg.

Men selv om ikke planene er klare for hva som skjer videre for skuespilleren, er allikevel sommeren fullbooket.

- Til sommeren skal jeg gjøre et spel som jeg gjorde i fjor også. Jeg har hatt det som en sommerjobb i mange år, sier hun.

Kapret skrivebord fra innspillingen

Etter at det ble kjent at vi ikke lenger får se flere sesonger av såpeserien «Hotel Cæsar», har produksjonen lagt ut flere av møblene som ble brukt under innpillingen til salgs.

Selv har Hotel Cæsar-stjernen kapret noen av minnene fra den årelange TV 2 produksjonen.

- Jeg har ikke kjøpt noe av det de selger nå, men jeg har tatt med meg et skrivebord som jeg kjøpte for mange år siden, sier Hoff.

Hvor hun skal plassere det minnerike skrivebordet vet hun imidlertid ikke enda:

- Foreløpig står det i kjelleren, men det skal få sin plass etter hvert, sier Hoff.

Var forberedt lenge

I fjor ble serien flyttet fra lineær TV til nett. Da opplyste TV 2 at dette ble gjort på grunn av endrede seervaner og økt satsning på eksklusivt innhold på nett-tv. Antallet episioder ble også redusert. Hoff forteller at TV 2s avgjørelse om ikke å bestille flere episoder, ikke kom som en overraskelse.

SLUTTEN?: TV 2 bekrefter at de ikke har bestilt flere sesonger av TV-serien. Husker du disse klippene? Video: TV 2 Vis mer

- Dette kom ikke som noen bombe. Vi har vært forberedt på dette lenge. De bestilte 50 episoder i fjor, og det er en tredjedel av hva vi vanligvis lager. Så det har vært mange signaler fra TV 2, om at de ville gå denne veien, uttalte Hoff i et tidligere intervju med Dagbladet.

Det Hoff vil savne mest, er fellesskapet blant alle som har vært med på å lage serien.

- Det absurde er at man jobber under et enormt tidspress, men det gjør at alle leverer det beste de kan hele tiden. Vi har vært så avhengige av hverandre for å få hjulene til å gå rundt hele tiden. Den tettheten vil jeg savne, uttalte hun.

LES OGSÅ: De ti største skandalene fra «Hotel Cæsar»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer