- Jeg håper at folk får trøst og glede

Men «X Factor»-stjernen håper ingen kjenner seg igjen i tekstene hennes, fordi det betyr at de har hatt det vondt.

NY BEGYNNELSE: Elin Gaustad er akuell med debutalbummet «A Whole New Beginning». Foto: TV 2
NY BEGYNNELSE: Elin Gaustad er akuell med debutalbummet «A Whole New Beginning». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: TV-yndlingen Elin Gaustad røk ut av «X Factor» i runden like før direktesendingene i fjor. Reaksjonene lot ikke vente på seg, ettersom svaksynte Gaustad var en av folkefavorittene i det populære programmet. Og den sangglade jenta fikk platekontrakt likevel.

Nå er hun aktuell med debutplata «A Whole New Beginning». 22-åringen håper ingen kjenner seg igjen i tekstene henne, fordi det betyr at de har hatt det vondt, skriver Magasinet.

- Jeg håper at folk får trøst og glede og kan kjenne seg litt igjen i sangene. Eller, det er ikke et håp om at de skal kjenne seg igjen, for det er jo ofte om negative opplevelser. Men om de først gjør det, så vet de i hvert fall at de ikke er alene, sier Gaustad til bladet.

Elin forteller at hun var veldig sjenert og hadde problemer med å kommunisere med andre da hun gikk på skolen. Så skoledagene hennes handlet mest om å komme seg gjennom dagen, så hun komme seg hjem.

Men nå har den talentfulle sangerinnen fått en ny begynnelse. Hun har blant annet fått jobbe med Kurt Nilsen og Lene Marlin. Og nå har hun ikke flere vonde, såre ting å skrive om lenger.

- Nå er jeg helt tom. Jeg har skrevet alt jeg måtte få ut på denne plata. Så nå må jeg kanskje gå ut og oppsøke noe nytt dritt. Det er kanskje litt dumt å utsette seg selv for det, men jeg må jo ha noe å skrive om, sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Elin gjorde comeback i X Factor