- Jeg håper at de viser dette på TV

«Farmen»-deltager Tommy Rodahl la seg langflat overfor en av sine argeste konkurrenter...

EN FRYKTET MANN: Jan Rudi Bendiksen skal, sammen med Tommy Rodahl og Kim André Ågedal, kjempe om å ta seg helt til topps i årets «Farmen». Foto: TV 2
EN FRYKTET MANN: Jan Rudi Bendiksen skal, sammen med Tommy Rodahl og Kim André Ågedal, kjempe om å ta seg helt til topps i årets «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Én eneste episode er hva som gjenstår av årets «Farmen» på TV 2. I torsdagens episode tok de mannlige deltagerne storeslem, og sikret et finaleprogram uten kvinner på startstreken.

Fra før av var det kjent at Jan Rudi Bendiksen (28) allerede var klar for finaleprogrammet. Torsdag vant Tommy Rodahl (47) gårdskonkurransen, mens Kim André Ågedal (23) var raskest da deltagerne kjempet mot hverandre i en utfordrende hinderløype.

Dermed er Hanne Linnesholm, Rudi Hagelsteen Vik og Synne Bolstad ute av «Farmen 2011».


Til Seher.no har både Tommy og Jan Rudi forklart at de to kamphanene aldri fant tonen med hverandre. Nå skal de altså, sammen med Kim André, møtes til kamp, men ifølge Rodahl skjedde det faktisk at han tok mot til seg og ba konkurrenten om unnskyldning før det braket løs i finaleprogrammet.

- Jeg og Jan Rudi ble sittende stille sammen og ta en prat. Jeg håper at de viser dette på TV. Jeg poengterte at jeg aldri har hatt noe imot hans «rettferdighet» over å være i finaleuka. Jeg foralte ham at jeg hadde sagt stygge ting og at jeg har uttalt at jeg skulle ønske han fikk en kniv i ryggen, akkurat som oss andre. Men jeg ba ham om unnskyldning, forteller Tommy til Seher.no.

Jan Rudi Bendiksen kom inn i programmet som utfordrer cirka halvveis ute i produksjonen. Men det var det faktum at bergenseren inngikk en avtale med Siv Annie Bjørnvåg om at hun skulle velge ham til storbonde dersom hun røk ut - hvis da hun fikk velge storbonde - som vakte reaksjoner både hos Tommy og de fleste andre på gården.

Avtalen sikret 28-åringen en plass i finaleuka.

Til Seher.no legger Tommy Rodahl ikke skjul på at tonen med Jan Rudi ble vesentlig bedre etter at de hadde skværet opp.

- Vi ble bedre kompiser på ett døgn enn vi hadde blitt på fem uker. Vi hadde slåss, men fikk nå klarert terrenget. Det var ingen harde følelser lenger, det var total omfavnelse, erkjenner «Farmen»-deltageren til Seher.no.

I starten av mai var tonen mellom de to derimot en ganske annen. Hør bare:

- Jeg fikk høre at Tommy mente jeg var rappkjeftet, og ble sjokkert over at han hadde de meningene om meg. Han ble kanskje bitter over at jeg kom inn og ble kamerat med Kim André, uttalte Jan Rudi til Seher.no den gang, mens Tommy heller ikke holdt så mye tilbake.

- Vi lever i to totalt forskjellige verdener, og klarte ikke å finne hverandre. Vi har forskjellige måter å tenke på, og da er det vanskelig å forholde seg til ham som arbeidskollega, sa han den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: La på seg 40 kilo på ett år - med vilje!