- Jeg handler mest i kjedebutikker

Pia Haraldsens flotte stil er ikke like dyr som alle tror.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Pia Haraldsen (30) er stadig å se på fester og premierer og stråler alltid på den røde løperen. Blondinen er kjent for sin gode motesans og får stadig skryt av kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby.

Hun har også designet sin egen kolleksjon for merket Agape. Men selv om stilen ser dyr og eksklusiv ut røper Pia at hun som oftest handler i rimelige kjedebutikker.

- Jeg handler mest i kjedebutikker som Cubus, Hennes & Mauritz, Topshop, Zara, Moonsoon og Aldo, sier hun til Seoghør.no.

Torsdag kveld tok hun turen til Hotel Klubben i Tønsberg sammen med moren Jasmin for å se sommershowet «Bettan, Alexander og Didrik». 

Mor og datter var som alltid stilsikre. Jasmin i leopardbukse og hvit skjorte fra Zara og Pia i hvit kjole med nagledetaljer fra Cubus.

- Denne kjolen kjøpte jeg for 300 kroner så det synes jeg var et veldig godt kjøp.


Haraldsen forteller at hun har lært mye av sin flotte mor.


- Jeg er oppvokst med å gå i bruktbutikker sammen med mamma. Vi liker mye av det samme så det hender at vi kjøper de samme tingene uten at vi vet det.

Haraldsen har mange kjendisvenner og har blant annet vært sammen med nyforlovede kronprins Guillaume fra Luxembourg, men Pia synes ikke klær må være dyre for å være fine.

- Jeg bruker mest rimelige klær fra kjedebutikker, så har jeg heller litt klassiske og dyrere assessoirer. Jeg liker best å blande dyrt og billig og gammelt og nytt.

Tidligere i år lurte Pia pressen på Gullruten i Bergen da hun gikk med en kjole designet og laget av komiker Nils-Ingar Aadne.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Alle burde føle seg som en Hollywoodstjerne 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer