- Jeg håndhilste ikke på noen. Hvorfor skulle jeg det?

Anna Anka fortsetter å lage mediebråk etter «Skal vi danse»-exiten.

KRANGLER MED HOLLYWOOD-KOLLEGAEN: Anna Anka hevder Maria Montazami er på villspor, når hun hevder at Anka bevisst unngikk å hilse på hennes døtre under innspillingen av "Fangene på fortet". Foto: STELLA PICTURES
KRANGLER MED HOLLYWOOD-KOLLEGAEN: Anna Anka hevder Maria Montazami er på villspor, når hun hevder at Anka bevisst unngikk å hilse på hennes døtre under innspillingen av "Fangene på fortet". Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Svenske Anna Anka har vært i omgitt av mediebråk siden hun for litt over en uke siden røk ut av TV 2-programmet «Skal vi danse». Nå skaper hun også nye overskrifter i Sverige, etter en offentlig krangel med realitykollegaen Maria Montazami fra «Svenske Hollywoodfruer».

Etter at hun måtte forlate «Skal vi danse», har Anka blant annet klaget over oppførselen til en av de kvinnelige danserne, klaget over sitt hotellrom til nesten 80 000 kroner i uken, og beskyldt TV 2 for å ha planlagt hennes exit.

- Jeg visste at jeg skulle ryke ut i dag. Dels fordi at når jeg gjorde «Happy Day» med Jan Thomas, som kommer til å vises senere, så sier han til meg at «hvordan føles det å ha vært med i Skal vi danse?» Så jeg visste for seks uker siden at det var i dag jeg skulle ryke ut. Det var allerede planlagt, sa Anna Anka kontant til Seher.no etter at danse-exiten var et faktum.

Nå mediabråket rundt TV-stjernen tatt en ny vending, etter at hennes kollega fra TV-serien «Svenske Hollywoodfruer», Maria Montazami, har beskyldt Anna Anka for bevisst å ikke hilse på hennes to døtre Sara og Hanna, da de alle tre deltok under innspillingen av svenske «Fangene på fortet».

- Hun sa ikke hei til mine barn. Men «who cares?», hun får bestemme selv hvem hun vil si hei til, sier Maria til Aftonbladet.

Både Anna Anka og Maria Montazami har begge tidligere sagt til Seher.no at de ikke er mye begeistret for hverandre.

Anna Anka hevder hun  ikke gjorde noen forskjell på Marias døtre og de andre deltagerne, og benytter sjansen til å stemple Maria som «en idiot» i Aftonbladet.

- Jeg håndhilste ikke på noen. Hvorfor skulle jeg det? Vi gjorde en TV-jobb sammen, men utover det vil jeg ikke ha noe med Marias familie å gjøre.

- Hun er en idiot. Hun går rundt og sier «jeg synes synd på Anna Anka», men hun vet ingenting om mitt liv. Hun er dum i hodet!, svarer blant annet Anka.


Maria Montazami nekter imidlertid å trekke tilbake anklagene.

- Sier hun sånt og hun føler seg vel med det, så får hun stå for det selv. Jeg har ikke gjort henne noe og hun har ikke gjort meg noe, men å kalle meg idiot er vel litt unødvendig, sier Montazami til Aftonbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De er dumme, halvgale og pengeriske

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer