- Jeg hadde vondt og klarte nesten ikke å gå

Sophie Elises neseoperasjon ble en smertefull opplevelse.

VOND TID: Sophie Elise fikk store smerter etter neseoperasjonen Foto: Privat / Andreas Fadum, Se og Hør
VOND TID: Sophie Elise fikk store smerter etter neseoperasjonen Foto: Privat / Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
FILMET SEG SELV: Sophie Elise viser i søndagens program av «Bloggerne» bilder hun tok av seg selv rett etter operasjonen av nesen.
FILMET SEG SELV: Sophie Elise viser i søndagens program av «Bloggerne» bilder hun tok av seg selv rett etter operasjonen av nesen. Vis mer

SEOGHØR.NO: I januar avslørte kjendisblogger Sophie Elise Isachsen (19) til Seoghør.no at hun hadde operert nesen etter å ha blitt utsatt for netthets.

- Jeg hadde aldri fått for meg at jeg har lyst til å operere nesen om det ikke hadde vært for ting folk har sagt.

I søndagens utgave av TV 2 Bliss-serien «Bloggerne» viser Sophie Elise bilder hun filmet av seg selv etter det kirurgiske inngrepet.

Harstadjenta legger ikke skjul på at operasjonen ble en smertefull affære.

- Da jeg våknet opp var det vondt og jeg klarte nesten ikke å gå. Jeg var borte på morfin og veldig sliten. For meg så var det en ganske kjip opplevelse og veldig skummel, sier hun.

Da hun fylte 18 år valgte Sophie Elise å operere brystene med en gang.

- Jeg tenkte at det var en ting som kunne få meg til å føle meg 100 prosent. Større pupper er ikke noe man kan trene seg til. Hadde jeg kunnet gjøre det, hadde jeg gjort det.

NY STIL: Sophie Elise Isachsen - kjent fra TV 2 Bliss-serien «Bloggerne» - sier til Seoghør.no at hun elsker sin nye blåfarge. Foto: Gjengitt med tillatelse
NY STIL: Sophie Elise Isachsen - kjent fra TV 2 Bliss-serien «Bloggerne» - sier til Seoghør.no at hun elsker sin nye blåfarge. Foto: Gjengitt med tillatelse Vis mer

- Men det krevde en operasjon og jeg er glad jeg gjorde det.

Nylig overrasket hun også med å farge håret blått.

Til Seoghør.no sier Sophie Elise at hun ikke utelukker flere forandringer i løpet av fremtiden.

- Det er ingen andre prosjekter på gang akkurat nå. Men jeg liker følelsen av noe nytt. Enten det er noe nytt med håret eller en ny tatovering. Vi får se hva som skjer fremover, sier hun til Seoghør.no.

«Bloggerne» sendes søndag kl 20 på TV 2 Bliss.

LES OGSÅ: Sophie Elise jukset med undertøyet