- Jeg hadde vært tynnere hvis jeg var singel

Kirstin Dunst gir kjæresten skylden for vektøkningen.

LYKKELIG FORELSKET: Kirsten Dunst bryr seg foreløpig ikke om at hun har lagt på seg noen ekstra kilo etter at hun ble sammen med Garrett Hedlund. Mannen hun ønsker å starte familie med. Foto: FameFlynet
LYKKELIG FORELSKET: Kirsten Dunst bryr seg foreløpig ikke om at hun har lagt på seg noen ekstra kilo etter at hun ble sammen med Garrett Hedlund. Mannen hun ønsker å starte familie med. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjerner er tydligvis akkurat som oss normale dødelige mennesker når de blir forelsket. I alle fall hvis vi skal tro Kirsten Dunst (32).

Siden 2012 har hun vært kjæreste med skuespiller-kollegaen Garrett Hedlund (30). Paret falt for hverandre da de spilte inn filmen «On the Road», og nå avslører Dunst at forholdet har gjort at hun har lagt på seg noen ekstra kilo.

- Jeg har fått litt mer mage, så selv om jeg eier rundt 20 jeans, så bruker jeg kun tre av dem i løpet av året fordi de andre er fra da jeg var tynnere, forteller hun til Net-a-Porter magazine.

«Spider-Man»-stjernen innrømmer at det er all kosen som gjør at det sklir ut, og sier at kroppen hennes hadde sett annerledes ut hvis hun fremdeles var singel.

- Jeg hadde nok vært tynnere hvis jeg ikke hadde følt meg komfortabel og hvis jeg ikke hadde vært i et forhold. Når man har kjæreste så spiser man masse og slapper av mye mer. Men jeg kritiserer ikke meg selv mer enn det som er sunt.

Klar for barn

Dunst synes nemlig at det er nok drittslenging om vekt og utseende for tiden.

- Alt handler om at kvinner river hverandre i stykker. Enten det er jenter seg imellom eller magasiner. Jeg skjønner ikke hvorfor det har blitt sånn, sier hun til nettstedet.

Nylig fortalte Kirsten, som tidligere var sammen med Jake Gyllenhaal (33), at hun begynner å bli klar for å slå seg til ro og starte familie med Garrett.

- Trettitre år er en bra alder å få sitt første barn. Jeg er i babymodus nå fordi to av mine nærmeste venninner er gravide, innrømmet hun til bladet Red tidligere denne måneden.

LES OGSÅ: Kelly Brook legger på seg av å trene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer