<strong>HVILER UT:</strong> Legene vet fortsatt ikke hva som feiler Rachel Nordtømme, men ifølge 22-åringen skal hun være på bedringens vei etter sykehusinnleggelsen i forrige uke. Foto: Anders Myhren / Seher.no
HVILER UT: Legene vet fortsatt ikke hva som feiler Rachel Nordtømme, men ifølge 22-åringen skal hun være på bedringens vei etter sykehusinnleggelsen i forrige uke. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Jeg hadde store smerter gjennom natten

Nå avslører Rachel Nordtømme hva som førte til sykehusinnleggelsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  For første gang siden hun ble innlagt på sykehus i hui og hast onsdag, snakker «Skal vi danse»aktuelle Rachel Nordtømme (22) om sin dramatiske uke.

I et innlegg på sin blogg torsdag kveld avslører Nordtømme at hun ble rammet av store smerter i kroppen, etter at hun tidligere i uken hadde fått penicilin-behandling for en halsbetennelse.

«På tirsdag våknet jeg med veldig vonde og hovne ledd, dro igjen på legevakten- og ble lagt inn på sykehus.

Grunnen til at jeg ble lagt inn var fordi legen hadde mistanke om at jeg hadde giktfeber. Det kan være farlig for hjerte og lunger. Jeg hadde store smerter gjennom natten, og det ble tatt masse prøver. Jeg fikk behandling med diverse betennelsesdempende tabletter i tillegg til intravanøst antibiotika,» skriver Nordtømme.

I tillegg til giktfeber, skal Nordtømme også ha blitt sjekket for sykdommen Løfgrens syndrom. Fortsatt har imidlertid ikke legene funnet ut akkurat hva som feiler henne.

Nordtømme er imidlertid ikke redd for at sykdommen skal sette en stopper for hennes deltakelse i årets utgave av TV-konkurransen «Skal vi danse», sammen med den svenske danseren Henrik Frisk.

«Jeg fikk beskjed om å ta det helt med ro over helgen og neste uke, jeg skal bare hvile sammen med familien og venner. Men nå gleder jeg med masse masse masse til å bli bra, og ta fatt på dansingen med min kjære dansepartner Henrik Frisk. Jeg har mye å lære, og kan ikke gå glipp av noe!,» skriver hun på sin blogg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Syk Rachel Nordtømme uteble

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer