- Jeg hadde store komplekser etter fødselen

Mira Craig synes det var skummelt å legge på seg under graviditeten.

KOMPLEKSER: Mira Craig forteller i et nytt intervju at hun fikk store komplekser da hun ble gravid. I dag er hun tilbake i form og lykkelig mor til lille Mio.  Foto: Stella Pictures
KOMPLEKSER: Mira Craig forteller i et nytt intervju at hun fikk store komplekser da hun ble gravid. I dag er hun tilbake i form og lykkelig mor til lille Mio. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har vært stille rundt Mira Craig (29) en god stund, men nå er hun tilbake med låten «Aces High» fra sitt fjerde album «See the Light», der hun skifter fokus fra R'n'B til rock. De siste årene har det vært noe stille rundt den norske artisten. Mye av det skyldes fokus på familie etter at Craig ble mor til lille Mio Amioko for åtte måneder siden.

«Føler meg så blessed når jeg ser på den nydelige familien min, kjæreste og gutt jeg alltid har drømt om, life is beautiful» skriver Mira på Twitter.

Den nybakte moren forteller til VG at hun fikk store komplekser for kroppen sin etter fødselen.

- Det var skummelt å legge på seg i begynnelsen av graviditeten. Og etter at jeg hadde født hadde jeg store komplekser, men jeg har trent masse og begynner å komme tilbake til vanlig form, sier hun til VG.

29-åringen mener artister har mer press på seg enn andre.

- Jeg tror artister har flere komplekser enn andre fordi man er så offentlig. Trår man litt feil blir man kritisert og det er et konstant press på å se bra ut, sier hun til VG.

Likevel ønsker ikke Mira å gi opp sitt sexy image.

- Hvis folk fortsatt synes jeg er sexy er det bare koselig og jeg tar det som et stort kompliment. Jeg kan ikke slutte å være meg selv fordi jeg har blitt mor.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har vært tjent med en lang pause  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer