VAR RUSAVHENGIG: Skuespiller Tom Hardy har en fortid som rusmisbruker. I dag er 37-åringen en ettertraktet mann i Hollywood. Foto: Scanpix
VAR RUSAVHENGIG: Skuespiller Tom Hardy har en fortid som rusmisbruker. I dag er 37-åringen en ettertraktet mann i Hollywood. Foto: Scanpix Vis mer

– Jeg hadde solgt moren min for en klump med crack

Den «Mad Max: Fury Road»-aktuelle stjernen snakker ut om avhengigheten.

Publisert
SKURK: I filmen "The Dark Knight Rises" spiller Tom Batmans fiende, Bane. Her er han i en scene med Christian Bale.
SKURK: I filmen "The Dark Knight Rises" spiller Tom Batmans fiende, Bane. Her er han i en scene med Christian Bale. Vis mer
PENT PAR: Tom og Charlotte har holdt sammen i lengre tid. Paret giftet seg i all hemmelighet i fjor. Foto: Scanpix
PENT PAR: Tom og Charlotte har holdt sammen i lengre tid. Paret giftet seg i all hemmelighet i fjor. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Tom Hardy (37) fikk sitt store gjennombrudd for fem år siden, i thrilleren «Inception». Her spilte han blant annet mot store stjerner som Leonardo DiCaprio (40) og Joseph Gordon-Levitt (34).

Siden den gang har Tom vært fast inventar på ekslusive fester og prisutdelinger, og er stadig å se på den røde løperen med sine verdenskjente venner.

Men veien til berømmelse har slett ikke vært lett for «The Dark Knight Rises»-stjernen.

– Jeg var en skammelig forstadsstatistikk. Jeg ble fortalt veldig tydelig, «hvis du går ned den veien, Tom, da kommer du ikke tilbake». [...] Jeg er j****g heldig som er her i dag, sa Tom til bladet Essentials tidligere denne uken.

Saken fortsetter under bildet.


37-åringen fortalte at avhengigheten på et tidspunkt var så ille at han gladelig kunne ha byttet bort et familiemedlem mot tilgang på narkotika.

– Jeg hadde solgt moren min for en klump med crack, innrømte muskelbunten.

Hemmelig gift

Tom møtte vakre Charlotte Riley (33) under innspillingen av «Wuthering Heights» og de to ble fort kjærester. Paret forlovet seg i 2010, og i fjor kom det frem at de hadde giftet seg på en slott i Frankrike i all hemmelighet.

- Det var en vakker og avslappet dag, som ble ekstra spesiell ved at de kun hadde nære venner og familie til stede, sa en kilde ifølge contactmusic.com.

LES OGSÅ: Etter år etter hans død, kommer Gandolfinis siste film

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer