<strong>NY KJÆRESTE?:</strong> Kirstie Alley hevder hun har vært single i over ti år, men mandag dukket opp med denne ukjente mannen på en kjendisfest i Hollywood. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE?: Kirstie Alley hevder hun har vært single i over ti år, men mandag dukket opp med denne ukjente mannen på en kjendisfest i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg hadde sex to timer om dagen

TV-stjernen Kirstie Alley overrasket seerne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Cheers»-skuespilleren Kirstie Alley (50) overrasket både seerne og programleder Ellen DeGeneres da hun under et intervju hevdet at hemmeligheten bak et lykkelig forhold, er å ha sex to timer om dagen.

Hun hevdet hun selv pleide å tilbringe så mye tid i sengen de gangene hun har vært i faste forhold.

- Du har to timer i sengen sammen, så har du 22 timer til å gjøre andre ting, sa hun ifølg Us Magazine.

Etter at hun ble med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», har Kirstie Alley blitt koblet til flere menn, men selv hevder hun at hun ikke har hatt en kjæreste på over ti år.

- Det har vært den beste tiden i livet mitt. Jeg har hatt mye frihet, sier hun ifølge nettstedet.

Alley har vært gift to ganger, men skilte seg fra sin siste ektemann Parker Stephenson, i 1987.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Henges ut som «feit, dansende, gris».

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer