EKSER: George Hamilton var tidligere gift med eks-kona til Rod Stewart, Alana Stewart. Foto: Stella
EKSER: George Hamilton var tidligere gift med eks-kona til Rod Stewart, Alana Stewart. Foto: StellaVis mer

- Jeg hadde sex med min stemor

George Hamilton mistet jomfrudommen til farens kone.

LOS ANGELES (Seher.no): Den legendariske skjørtejegeren og skuespilleren George Hamilton (69) avslører sjokkerende hemmeligheter i sin nye selvbiografi "Don't Mind If I Do", skriver ukebladet Globe.

Foreldrene til Hamilton, Anne og George, skilte seg da 69-åringen bare var en guttunge - etter at moren hadde tatt faren på fersken med sangerinnen June Howard.

Kort tid etter giftet faren seg med June, og i en kort periode bodde Hamilton sammen med dem og halvsøsteren Sharon.

- Underlivet hennes møtte deg en halvtime før resten av kroppen, mimrer han om farens nye kone i boka.

Bare 12 år gammel ble han forført av henne, og det som ville blitt beskrevet som et grovt overgrep i dag, minnes han selv på en helt annen måte.

- En dag jeg lå og slappet av på sofaen i stua kom June og la seg ned ved siden av meg i en isblå morgenkåpe. Hun sa ikke et ord til meg, men bare lå der helt taus en stund. Så nevnte hun noe om å kose, så vi koste, på den mest koselige måten, skriver han i biografien, ifølge Globe.

Og han fortsetter:

- Det var ikke noe "film noir" ved det, med unntak av at jeg hadde forrådt min egen far ved å ha sex med min stemor. Men jeg følte ingen skyld. Ikke engang for pappa.

Han innrømmer til og med at han var intim med henne senere igjen da han var blitt eldre.

Hamilton avslører også at ekskjæresten hans, Elizabeth Taylor (76), solgte nakenbilder av seg selv til en paparazzi-fotograf fordi hun synes hun så veldig godt ut til å være 55 år.

LES OGSÅ: - Vet det vil skape debatt