- Jeg hadde sex med mannen din, Gwen!

Courtney Love påstår hun hadde en 8 måneder lang affære med Gavin Rossdale.

SEX MED MANNEN: I et ferskt intervju på radioprogrammet til Howard Stern påstod Courtney Love (til venstre) at hun hadde en affære med Gavin Rossdale, etter at han ble sammen med sin kone, popstjernen Gwen Stefani (til høyre).
SEX MED MANNEN: I et ferskt intervju på radioprogrammet til Howard Stern påstod Courtney Love (til venstre) at hun hadde en affære med Gavin Rossdale, etter at han ble sammen med sin kone, popstjernen Gwen Stefani (til høyre). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Rocker Courtney Love (45) har ikke akkurat vært kjent for å unngå skandaler og negativ presse de siste årene.

I tillegg til store narkotikaproblemer, har nemlig enken etter Kurt Cobain vært involvert i flere svært offentlige kjendiskrangler, deriblant med Smashing Pumpkins-musiker og tidligere ekskjæreste Billy Corgan.
 
Hun har også mistet omsorgsretten for datteren Frances Bean (17) som følge av rusproblemene og de negative oppslagene.

Og da 45-åringen deltok på «The Howard Stern Show» mandag denne uken, skapte hun nok en gang oppstyr med sine elleville utsagn, skriver The Huffington Post.

Under radioprogrammet hevdet hun nemlig at popstjernen Gwen Stefanis ektemann, Gavin Rossdale, hadde sex med henne, etter at han ble sammen med Gwen.

Ifølge 45-åringen hadde hun og Gavin en åtte måneder lang affære og hun skal også ha hatt «en drøm om å gifte seg med Gavin en gang».

- Vi tenkte «la oss gå og bruke opp rockestjerne-pengene våre», sa hun under intervjuet.

Love hevdet også at hun visste at Gavin var sammen med Gwen mens affæren pågikk, og beskrev den tidligere Bush-sangeren som «fantastisk».

- Alle ga meg så mye shit fordi Gavin hørtes ut som Kurt...men herregud, han var en skikkelig Adonis i sin tid! Han var bra i sengen...noe skjedde. For alt jeg vet kan Gwen ha lært ham det, sa hun. 

- Mener du at han hadde sex med deg mens han var sammen med henne? spurte Stern.
 
- Alle...ja...og noen andre mennesker. Vi la ikke noe press på hverandre, men vi likte hverandre ganske godt, svarer hun.

Dette er imidlertid ikke første gang det har vært spekulasjoner rundt trofastheten til Gavin, som har vært gift med Gwen siden 2002 og har to sønner med henne. 
 
I juni i fjor hevdet nemlig flere amerikanske medier at rockeren hadde hatt sex med et ukjent antall kvinner siden han ble sammen med Stefani.

Nettstedet Hollywood Dame skrev i tillegg at en av kvinnene hadde bilder som beviste forholdet deres. 

Hverken Gavin eller Gwen kommenterte den gang ryktene. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Courtney?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer