- Jeg hadde sex med et spøkelse

Popstjernen Ke$ha kom med overraskende avsløring på direkten.

SØT MUSIKK: Ke$ha trengte ikke hjelp av «Ghostbusters», da hun fikk nærkontakt med et spøkelse.. Istedenfor å bli redd, endte hun ifølge henne selv opp med å ha sex med ånden. Foto: Fame Flynet Norway
SØT MUSIKK: Ke$ha trengte ikke hjelp av «Ghostbusters», da hun fikk nærkontakt med et spøkelse.. Istedenfor å bli redd, endte hun ifølge henne selv opp med å ha sex med ånden. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Ke$ha (25) - som egentlig heter Kesha Rose Sebert - er kjent for å vekke oppsikt, blant annet ved å urinere midt i i gate.

Likevel fikk mange radiolyttere seg en overraskelse, da Ke$ha tidligere denne uken var gjest i radioprogrammet til «American Idol»-programlederen Ryan Seacrest.

Der avslørte hun i forbindelse med sin nye sang «Supernatural» at hun skal ha ha hatt sex med et spøkelse flere ganger.

- Det var nærkontakt med det overnaturlige, men på en sexy måte. Det skjedde et par ganger. Jeg vet ikke hva han het. Det var et spøkelse! Jeg er veldig mottakeligfor sånt, sa hun ifølge Fox News.

Ke$ha sa også at hun for kort tid siden kom hjem fra et opphold i Afrika, hvor hun hjalp syke løveunger, fordi hun hadde fått en åndelig oppgave.

Det er ikke kjent om det var på denne turen hun møtte det forføreriske spøkelset.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fotograferte seg selv mens hun urinerte i gaten

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer