- Jeg hadde sex 20 ganger i uka

Men som gift mann må Russell Brand nøye seg med mindre.

DAMEMAGNET: Den britiske komikeren legger ikke skjul på at han levde et helt annet liv før han giftet seg med Katy Perry. Foto: All Over Press
DAMEMAGNET: Den britiske komikeren legger ikke skjul på at han levde et helt annet liv før han giftet seg med Katy Perry. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere selverklærte skjørtejegeren Russell Brand (35), har roet ned på det ville livet etter at han giftet seg seg med Katy Perry (26). Ifølge The Sun har 35-åringen hevdet at han brukte å ha sex med opptil fem kvinner om dagen før han møtte popstjernen. Nå er det imidlertid en roligere hverdag for Brand.

- Jeg kan ikke tro at jeg brukte å ha sex 20 ganger i uka, spesielt nå som jeg er gift. Men nå er jeg en veldig flink gartner! sier han ifølge The Sun i et intervju med  Piers Morgan.

Den britiske komikeren innrømmer at livet som gift mann er en overgang, spesielt det med å bo under samme tak.

- Det er vanskelig å bli vant til en person og være sammen i samme hus hver dag. Hvis hun lar ting ligge og slenge, er jeg nødt til å forholde meg til det. Og hvis jeg mister noe på gulvet, må jeg ta det opp. Det er forvirrende, innrømmer han.

Brand - som tidligere misbrukte både alkohol og heroin - synes tanken på å være med den samme kvinnen resten av livet er skremmende.

- Jeg tar ett skritt av gangen. Det er som dop og alkohol. Ikke se på det som om det er resten av livet. Selvfølgelig er ekteskap livet ut, og det vil jeg, men alt som er resten av livet kan virke skremmende.


I februar gikk det rykter om de angivelige ekteskapsproblemene mellom Perry og Brand, som skal ha startet etter at Brand la ut et mindre flatterende bilde av sin kjære på nettstedet Twitter. Nå slår 35-åringen imidlertid tilbake mot ryktene om at de to får profesjonell hjelp.

- Det stemmer ikke at vi går til ekteskapsrådgivning. Jeg aner ikke hvor den historien kom fra.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, her er gifteringene deres!