«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

- Jeg hadde sett veldig fram til å gå i kjelleren

Det sto mellom Erik Follestad, Atle Pettersen og Hedvig Wessel i torsdagens episode. Sistnevnte knakk sammen da det ble klart at hun måtte ta flyet hjem til hverdagen.

TAPTE: Hedvig Wessel klarte seg ikke gjennom konkurransen mot Atle Pettersen og Erik Follestad. Foto: Skjermdump/TVNorge
TAPTE: Hedvig Wessel klarte seg ikke gjennom konkurransen mot Atle Pettersen og Erik Follestad. Foto: Skjermdump/TVNorge Vis mer
Publisert

Konkurransen i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» begynner for alvor å tilspisse seg, og etter torsdagens episode står kun halvparten av deltakerne igjen.

Forrige uke måtte influenser Maren Turmo (20) forlate tureventyret, etter at hun gjorde det dårligst i en puslekonkurranse med trebrikker. Selv tok hun nederlaget ganske pent.

Denne gangen er det programleder og artist Atle Pettersen (30), VGTV-profil og tidligere hockeyspiller Erik Follestad (30) og kulekjører Hedvig Wessel (24) som skal kjempe om en plass videre.

Ville møte veggen

De møtes i en telle- og huskekonkurranse. Follestad klarer det hele greit, og kan stille seg på sidelinjen mens Pettersen og Wessel tilsynelatende sliter mer med å løse oppgaven. De begynner begge å bli svært slitne når Petterson til slutt får riktig kombinasjon.

Det betyr at Wessel må snu på vei til Nordkapp.

- Det var jo kjempekjipt, som man ser. Det var veldig kjedelig å ryke ut. Jeg hadde lyst til å komme mye lenger, for det handlet for min del om å utvikle meg. Jeg ventet litt på at det skulle bli tøft og tungt. Jeg ville møte veggen, og hadde sett veldig fram til å gå i kjelleren, forteller hun til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer