«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

- Jeg hadde sett veldig fram til å gå i kjelleren

Det sto mellom Erik Follestad, Atle Pettersen og Hedvig Wessel i torsdagens episode. Sistnevnte knakk sammen da det ble klart at hun måtte ta flyet hjem til hverdagen.

TAPTE: Hedvig Wessel klarte seg ikke gjennom konkurransen mot Atle Pettersen og Erik Follestad. Foto: Skjermdump/TVNorge
TAPTE: Hedvig Wessel klarte seg ikke gjennom konkurransen mot Atle Pettersen og Erik Follestad. Foto: Skjermdump/TVNorge Vis mer
Publisert

Konkurransen i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» begynner for alvor å tilspisse seg, og etter torsdagens episode står kun halvparten av deltakerne igjen.

Forrige uke måtte influenser Maren Turmo (20) forlate tureventyret, etter at hun gjorde det dårligst i en puslekonkurranse med trebrikker. Selv tok hun nederlaget ganske pent.

Denne gangen er det programleder og artist Atle Pettersen (30), VGTV-profil og tidligere hockeyspiller Erik Follestad (30) og kulekjører Hedvig Wessel (24) som skal kjempe om en plass videre.

Ville møte veggen

De møtes i en telle- og huskekonkurranse. Follestad klarer det hele greit, og kan stille seg på sidelinjen mens Pettersen og Wessel tilsynelatende sliter mer med å løse oppgaven. De begynner begge å bli svært slitne når Petterson til slutt får riktig kombinasjon.

DOBBEL-EXIT: To deltakere måtte forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» under torsdagens episode. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Det betyr at Wessel må snu på vei til Nordkapp.

- Det var jo kjempekjipt, som man ser. Det var veldig kjedelig å ryke ut. Jeg hadde lyst til å komme mye lenger, for det handlet for min del om å utvikle meg. Jeg ventet litt på at det skulle bli tøft og tungt. Jeg ville møte veggen, og hadde sett veldig fram til å gå i kjelleren, forteller hun til Dagbladet.

Istedet følte 24-åringen at hun hadde mer å gi, og at hun ikke var sliten da konkurransen for hennes del var over.

- Plutselig begynner jeg å gråte, og tenkte «ok, hva skjer nå». Det føltes bare feil, jeg ville være med gjengen mer. Det er fire uker med bare de samme menneskene, man får en spesiell connection, spesielt med Jon (Almaas journ. anm.) og Erik ble jeg veldig nær, fortsetter hun.

RØK UT: Etter en intens puslekonkurranse, ble det til slutt klart hvem som ble den fjerde deltakeren ut av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Nå avslører deltakeren detaljer om hvordan det egentlig var å være med. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Kine Falch/Dplay/Rød Løper. Vis mer

- På bærtur

Selve oppgaven ble hun aldri klok på, og Wessel forteller at det hele ble så kaotisk oppi hodet at hun bare ville gi opp.

- Både jeg og Atle var ganske på bærtur, for å si det mildt. Jeg hadde ingen taktikk, noe som gjorde at jeg ikke forsto hvordan jeg skulle lære meg hva jeg skulle gjøre. Det var bare å telle baller om og om igjen, det var så frustrerende, sier hun.

Vel hjemme igjen føltes det hele ganske tungt, men 24-åringen dro tilbake til skolebenken i Sveits allerede dagen etter hun ble sendt ut. Det gjorde at hun raskt kom seg tilbake til hverdagen. Nå lader kulekjøreren opp til verdenscup 28. februar, og har tankene et helt annet sted enn «71 grader nord».

LES OGSÅ: - Jeg ble dopet ned

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer