Karianne Vilde:

- Jeg hadde så vondt

Røper detaljer fra den dramatiske fødselen.

LETTER PÅ SLØRET: Karianne Vilde Wølner bretter ut om fødselen som fant sted i desember i fjor, som gikk alt annet enn på skinner. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LETTER PÅ SLØRET: Karianne Vilde Wølner bretter ut om fødselen som fant sted i desember i fjor, som gikk alt annet enn på skinner. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenser og TV-profil Karianne Vilde Wølner (28) og forloveden Kristian Spetalen (27) kunne i slutten av desember dele nyheten om at de hadde blitt foreldre til en liten jente - som fikk navnet Olivia.

«Livets beste gave. Verdens fineste jente kom til verden 25.12 og er prikk lik pappaen sin», skrev Wølner til følgerne sine på Instagram.

Nå deler 28-åringen for første gang detaljer om det hun beskriver som en dramatisk fødsel. Det gjør hun i ukens episode av podkasten «Jennie og Karianne», som hun deler med Jennie Sofie Lie Pickl (22).

Det hele startet nemlig med rier grytidlig på selveste julaften. Etter julemiddagen og pakkeåpningen dro paret rett til sykehuset, hvor de fikk beskjed om at Wølner hadde tre centimeter åpning.

Med andre ord var hun bare én centimeter fra å være i aktiv fødsel, men de fikk likevel beskjed om at det kunne ta opptil flere dager før fødselen kunne settes i gang.

- Hadde så vondt

Selv kjente Wølner på lite spark og leven i magen, og sykepleierne bestemte seg dermed for å sjekke at alt sto bra til.

De fant fort ut at pulsen til den lille jenta var lav, og hun måtte overvåkes i håp om at den gikk opp - men det gjorde den ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer