- Jeg hadde på ingen måte forventet det

«The Voice»-deltageren ble overveldet av dommernes tilbakemelding.

OVERRASKET: Marius Beck forteller at han ble overrasket over den utrolige responsen fra dommerne i The Voice. Foto: TV 2
OVERRASKET: Marius Beck forteller at han ble overrasket over den utrolige responsen fra dommerne i The Voice. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Samtlige dommere snudde seg mot Marius Beck (21), da han stod på scenen under audition til «The Voice», og fremførte Manic Street Preachers-sangen «If you tolerate this, your children will be next». Det betydde av Raufoss-mannen enkelt tok seg videre i det populære TV 2-programmet.

- Det var kjempestort, og over all forventning. Jeg hadde på ingen måte forventet den reaksjonen fra dommerne, men det er klart at det var veldig moro, sier Beck til Seher.no.

Dermed kunne «The Voice»-deltageren selv velge om han ville jobbe videre med Yosef Wolde-Mariam, Sondre Lerche, Hanne Sørvaag eller Magne Furuholmen.

- At alle dommerne ønsket å jobbe med meg, er utelukkende positivt for selvtilliten. Det er klart man får et boost og et ekstra spark bak av det.

Valget til Beck falt på Furuholmen.

- Jeg valgte Magne fordi har har ufattelig god erfaring, i tillegg til et bredt kontaktnettverk. Jeg har hørt en del på A-Ha-sangene, men har ikke et nært forhold til gruppen, og det var ikke derfor jeg valgte ham, sier han til Seher.no.

21-åringen forklarer at han setter stor pris på å jobbe med Furuholmen fram til battle-rundene starter på TV 2.

- Det er veldig morsomt å jobbe med ham. Han har veldig mange spennende synspunkter, og jeg får prøvd en del nye ting.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - TV-jobben ødelegger nattesøvnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer