FRITT INNSYN: Perry overlot lite til fantasien da hun ankom den røde løperen i Mexico City i helgen. Foto: Stella Pictures
FRITT INNSYN: Perry overlot lite til fantasien da hun ankom den røde løperen i Mexico City i helgen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg hadde nok prøvd tape isteden

Superstjernen benyttet seg av et kjent triks på - på en ny måte.

Publisert
SEHER.NO: Popstjernen Katy Perry (26) er ikke kjent for å være av det sjenerte slaget, og det var artisten heller ikke da hun besøkte Mexico City i helgen i forbindelse med lanseringen av hennes nye parfyme, «Purr by Katy Perry».

- Dersom Katy Perry ville ha alles blikk på sin nye perfymeflaske under lanseringen, har hun valgt feil kjole, skriver Daily Mail.

26-åringen hadde nemlig valgt en svært avslørende kjole, hvor kun et tynt lag med transparent stoff holdt kjolen sammen i brystpartiet, noe som ga publikum fritt innsyn i kløften hennes.

Motejournalist Tone Ra Pedersen i kk.no synes det gjennomsiktige frontpartiet på Perrys kjole var uheldig.

- Jeg vet ikke om jeg kan kalle det for en trend, men hudfargede eller transparente stoffer har vi sett brukt med mer eller mindre hell. Under SAG Awards brukte Eva Longoria en hvit, fotsid kjole med transparent stoff i siden, hvor sømmen var svært synlig. Det så veldig kunstløperaktig ut. Når det gjelder kjolen til Katy Perry, kan jeg se at det hudfargede stoffet har en funksjon, men jeg hadde nok prøvd litt Hollywood-tape isteden, sier Pedersen til Seher.no.

Hun viser imdilertid til at det også kan gjøres riktig, og at motehuset Lanvin er blant de som har klart det.

- Det kan imidlertid funke når det blir gjort riktig, for eksempel hadde Lanvin for H&M-kolleksjonen flere plagg med hudfarget stoff.

Pedersen mener det er noen grep man kan gjøre for at det ikke skal se så «fake» ut når man bruker transparente stoffer.

- Ønsker du en transparent effekt, er det kanskje lettere å trå riktig hvis du går for mørkere stoffer, som for eksempel svarte chiffonstoffer. Da unngår du i alle fall «fake-effekten», at noe skal se «naturlig» ut også gjør det ikke det.


Katy Perry er glad i å vise fram formene sine, men det har ikke alltid vært slik for «Fireworks»-sangeren.

- Da jeg var liten hadde jeg enorme pupper som jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med, forteller hun ifølge People i marsutgaven av Elle.

Perry innrømmer at hun drømte om å ha mindre pupper, slik som supermodellen Kate Moss (36).

- Alt jeg ville var å se ut som Kate Moss. Lite visste jeg at brystene mine kom til å komme godt med en dag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik holder hun seg i form 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer